Εντύπωση προκαλούν οι πολλαπλές εμφανίσεις της παρουσιάστριας με τον άκρως γοητευτικό Βύρωνα Βασιλειάδη και πολλοί, μάλιστα, βιάστηκαν να μιλήσουν και για ένα νέο ειδύλλιο στην πόλη, όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.
Είναι αλήθεια πως τις τελευταίες εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” την Ελεονώρα Μελέτη να βγαίνει συχνά-πυκνά με τον γοητευτικό νεαρό, στα μπουζούκια, να κάνουν σερφ καθώς και στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση στα βραβεία “20 χρόνια Επιχειρηματικότητας Κούρος 2014”.
Η φιλία της με τον 37χρονο επιχειρηματία μετρά πολλά χρόνια και μαζί του εκείνη φαίνεται πως περνά καλά, αφού μετά από πολύ καιρό έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της. Ο Βύρωνας Βασιλειάδης και η όμορφη Ελεονώρα είναι πολύ καλοί φίλοι και τίποτα περισσότερο – άλλωστε η ίδια έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως έχει πολλούς φίλους άντρες και πως προτιμά την παρέα τους!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!


">
">
">
">
">
">
">