Ένα άγνωστο παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε το καλοκαίρι πριν το ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο οποίος σε συνέντευξή του μιλάει για την άψογη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά αλλά και για όλα τα καινούργια πράγματα με τα οποία ασχολείται.
Μιλώντας για τις εντυπώσεις τους από τη συμμετοχή σου στο «MEGA με ΜΙΑ», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε: «Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι δεν έχω μετανιώσει ούτε μια στιγμή που την παραμονή πριν την πρεμιέρα της εκπομπής συμφώνησα να είμαι κι εγώ τελικά καθημερινά σε αυτή την παρέα. Μία απόφαση που πήρα έπειτα από συζήτηση που είχα τόσο με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, όσο και αργά το βράδυ – μη σου πω ξημερώματα – με την Έλενα Κατραβά.
Επειδή είχε ακουστεί έντονα πως δεν ήθελες να είσαι στη συγκεκριμένη εκπομπή, τουλάχιστον σε καθημερινή βάση, δε φοβήθηκες μήπως κάποιοι σου καταλογίσουν ότι άλλα λες και άλλα κάνεις;
Πρώτον, το κανάλι δεν ήθελε να είμαι στο πρωινό και μάλιστα όταν μου ανακοινώθηκε μου είχε κακοφανεί. Στη συνέχεια, όταν πέρασα το πρώτο σοκ που μου προκάλεσε η τηλε – ματαιοδοξία μου, σκέφτηκα πως έπειτα από έξι συνεχόμενα χρόνια που βρισκόμουν κάθε μέρα στην πρωινή ζώνη, κατάλαβα πως είχαν δίκιο. Έπρεπε να προχωρήσω παρακάτω. Γι’αυτό και στη συνέχεια, όταν τελικά μου ζήτησαν να είμαι και φέτος μαζί με τον Μάρκο, είπα ότι δεν θέλω να είμαι καθημερινά για να μπορώ να κάνω και κάποια διαφορετικά πράγματα, όπως η αποστολή για παράδειγμα στα Κύθηρα, αλλά και το Ougachalllenge.


">
">
">
">
">
">
">