Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, είναι έξαλλος με τα όσα έχουν διαδρματιστεί στην κλινική «Ταξιάρχαι», και έκανε αίτημα για την άμεση αναστολή της λειτουργίας της λόγω της καταγραφής νεκρών από κορωνοϊό.
Μετά από τα κρούσματα κορωνοϊού στην δομή υγείας, όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ο κ. Παχατουρίδης ζητά την άμεση αναστολή λειτουργίας. Παράλληλα, ζητά από τους καθ’ ύλην αρμόδιους να γίνουν εντατικοί έλεγχοι σε όλες τις μονάδες Υγείας που είναι εγκατεστημένες στην πόλη και να παρασχεθεί κάθε επιπλέον μέριμνα για τους ασθενείς και το προσωπικό της συγκεκριμένης κλινικής.
«Οι αρμόδιες κρατικές αρχές υποχρεούνται να θέσουν σε αναστολή λειτουργίας κάθε μονάδα, η οποία μη τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας θέτει σε κίνδυνο κατοίκους, ασθενείς και προσωπικό», αναφέρει μεταξύ άλλων. «Η υγεία των κατοίκων και των συμπολιτών μας αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα του δήμου Περιστερίου, που καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης έχει επιστρατεύσει κάθε μέσο για την προστασία τους», συμπληρώνει.
Ο κ. Παχατουρίδης σε συνέχεια όλων των ενεργειών του δήμου που είχαν προηγηθεί για την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων, έδωσε εντολή στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες για συνεχείς και επαναλαμβανόμενες απολυμάνσεις της περιοχής πλησίον της κλινικής, η οποία παραμένει ανοικτή για αιμοκαθάρσεις, ενώ σήμερα τα σχετικά σχόλιά του έκανε και ο Σωτήρης Τσιόδρας.
Πηγή: iefimerida.gr
Αδιανόητο – Ο Σωτήρης Τσιόδρας «έφαγε» πόρτα στην κλινική στο Περιστέρι
Με τις πρόσφατες εξελίξεις που βλέπουμε να διαδρματίζονται με τον κορωνοϊό, είδαμε και ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό, με τον Σωτήρη Τσιόδρα να προσπαθεί να μπει στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι και να “τρώει” κανονικά πόρτα.
Η προσπάθεια του λοιμωξιολόγου να μπει γρήγορα μέσα στον κλινική, δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς η πόρτα στην κεντρική είσοδο δεν άνοιγε.
Έκτακτη επίσκεψη στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι πραγματοίησε νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο Σωτήρης Τσιόδρας, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά και τον θάνατο τριών ανθρώπων.
Ο κ. Τσιόδρας έφτασε εσπευσμένα έξω από την κλινική φορώντας μάσκα και με γρήγορες κινήσεις απέφυγε τους δημοσιογράφους κι επιχείρησε να μπει μέσα στο κτίριο από την κεντρική είσοδο, δείτε τι έγινε με τα κρούσματα που καταγράφηκαν στην κλινική.
Ωστόσο, η πόρτα δεν άνοιγε και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά δευτερόλεπτα για να βρεθεί κάποιος μέσα από την πόρτα για του επιτρέψει να μπει.
Δείτε τι έγινε ακριβώς στο παρακάτω βίντεο:
Πηγή: protothema.gr


">
">
">
">
">
">
">