Την Κυριακή το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας ένα ακόμη MasterClass. Το κανάλι μάλιστα, του STAR, εξέδωσε και μια ανακοίνωση με το τι θα δούμε. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου…

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Νταλιάνη, τις αλλαγές, τους αποχωρισμούς και τις ψυχολογικές δοκιμασίες για κάποιους, το MasterClass σηματοδοτεί τοτέλος της εβδομάδας.

Μετά από μια τόσο έντονη εβδομάδα, οι κριτές τουδιαγωνισμού σκέφτονται να «γλυκάνουν» κάπως τους 11 του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκινά με ένα δυναμωτικό γλυκό με βασιλικό πολτό. Με βοηθό του τον Διονύση αυτή τη φορά, ο οποίος δεν έχει κάποιον να τον ζωγραφίσει στο σημειωματάριό του -όπως κάνει πάντα εκείνος με τους άλλους στο MasterClass- φτιάχνουν -τι άλλο;- churros!

O Σωτήρης Κοντιζάς με βοηθό του τη δυναμική Μαρία, φτιάχνουν μαρέγκες με κρέμα βανίλια και φρούτα του δάσους.
Καλεσμένος των δύο chefs, ο Βασίλης Παπαματθαίου.
Ο Σταυρής θα κάνει για άλλη μια φορά την προσπάθειά του να φτιάξει γλυκό, ίσως με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, αυτή τη φορά ως βοηθός του chef Παπαματθαίου.
Στο τέλος όλοι θέλουν να προλάβουν να δοκιμάσουν την τάρτα λεμόνι με παγωτό.

Tην Κυριακή 3 Μαΐου στις 17:45 στο STAR.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως μια πρώην παίκτρια σόκαρε με την αποκάλυψη της υγείας της. Εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως έχει συμπτώματα κορωνοϊόύ. Ενώ τι συμβαίνει με τον σύζυγο της;

Πως τα πάει στην τηλεθέαση του STAR το MasterChef;

Κάθε ημέρα προβολής στο STAR, το MasterChef σημειώνει αδιανόητα νούμερα που φέρνουν χαμόγελα στο κανάλι. Χθες, Τετάρτη 29 Απριλίου το ριάλιτι μαγειρικής έκανε τα μαγικά του ξανά και τα ποσοστά, ένα προς ένα είναι όλα απίστευτα.

Το MasterChef είναι ξεκάθαρα ένα δυνατό χαρτί του STAR. Ακόμη και το γεγονός ότι προβάλλεται για 4η χρονιά δεν το έχει «ρίξει» σε τηλεθέαση, αφού το τηλεοπτικό κοινό έχει δείξει την στήριξη του.  Όπως θα δείτε και παρακάτω αναλυτικά κάνουν το… απίστευτο.

Μπορεί λόγω κορωνοϊού πολλά ψυχαγωγικά προγράμματα να έχουν δει πτώση στην τηλεθέαση, ωστόσο το MasterChef μένει δυνατά στην κορυφή και κάθε φορά το καμπανάκι της AGB χτυπάει κόκκινο.

Συγκεκριμένα και χθες το ριάλιτι μαγειρικής σημείωσε 40άρι και πιο συγκεκριμένα, 40,7%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 50,4%.

Αναλυτικά τα τέταρτα του MasterChef στο STAR

  • 34,1
  • 43,9
  • 39,8
  • 38,8
  • 45,3
  • 46,2
  • 45,2
  • 36
  • 47,6
  • 50,4
  • 37
  • 41
  • 23,5

Prime time

  • ALPHA: Το σόι σου 13,3
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα 5,2
  • ALPHA: Σχολή ναυτικών δοκίμων 6,2
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες (Ε) 6,2
  • ANT1: Κορίτσια για φίλημα 7,1
  • STAR: Master Chef 40,7
  • ΣΚΑΙ: Ο γιατρός 7,4
  • Mega: Στο παρά πέντε 11,4

Δείτε ωστόσο, εδώ όλα τα νούμερα αναλυτικά της χθεσινής 29/4 τηλεθέασης.