Και τέταρτος θάνατος από κορωνοϊό σημειώθηκε σήμερα στη χώρα μας. Πρόκειται για μία 85χρονη, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».
Η 85χρονη κατέληξε τα ξημερώματα και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ συνολικά στη χώρα μας έχουν καταλήξει 356 συμπολίτες μας «χτυπημένοι» από τον ιό.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα αναφέρθηκαν οι θάνατοι ενός 84χρονου στο Σωτηρία, ενός 87χρονου στη Μυτιλήνη και ενός 84χρονου στον Ευαγγελισμό. Όλοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.
Το «έσκασαν» από νοσοκομείο της Αθήνας ασθενείς με κορωνοϊό!
Νέο περιστατικό απόδρασης ασθενών με κορωνοϊό έλαβε χώρα σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ασθενείς θετικοί στον ιό το έσκασαν από το νοσοκομείο «Σωτηρία».
Πρόκειται για έναν 24χρονο από το Πακιστάν κι έναν 41χρονο από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι πριν από περίπου μια εβδομάδα είχαν μεταφερθεί από το «Ιπποκράτειο» στην 10η πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία».
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και είναι σε εξέλιξη αναζητήσεις για τους δύο, καθώς υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού.
Κορωνοϊός: Συναγερμός σε εταιρία στο Κορωπί – 11 κρούσματα!
Πηγή: Athensmagazine.gr


">
">
">
">
">
">
">