Από το πουθενά έβγαλε ένα τριαντάφυλλο ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος σόκαρε με την κίνησή του τις παίκτριες και σε μία από αυτές το χάρισε, μαζί με την παραμονή της στο «The Bachelor».
Ο πρώτος Bachelor είχε σήμερα (15/10) ως θέμα την φύση, προσφέροντας σε ορισμένες την ευκαιρία να κάνουν μαζί του δραστηριότητες, όπως το ποδήλατο σε βουνό ή το rafting, με άπαντες να περνούν όμορφες στιγμές, ενώ στο τέλος δείπνησαν, έχοντας πεινάσει.
Τη στιγμή, που έτρωγαν, ο Βασιλάκος έβγαλε ένα τριαντάφυλλο, το οποίο θα χάριζε σε κάποια. Η τυχερή, τελικά, ήταν η Βίβιαν, που εξασφάλισε πως παραμένει στο παιχνίδι. Νωρίτερα, αυτή η παίκτρια αποχώρησε μετά από απόφαση του Βασιλάκου.
Από το GNTM στο The Bachelor – Κι άλλη παίκτρια που έχει πάρει σβάρνα τα ριάλιτι!
Τις τελευταίες μέρες έχουμε στα χέρια μας ζωντανές αποδείξεις ότι GNTM και Bachelor “συναντιούνται” συχνά! Και αυτό γιατί πολλές πρώην παίκτριες του GNTM τις βλέπουμε φέτος να διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο σπίτι του The Bachelor.
Δεν είναι πρώτη φορά που κάποια παίκτρια έχει πάρει σβάρνα τα ριάλιτι και την βλέπουμε κάθε χρόνο με διαφορετικό ρόλο στην τηλεόραση! Πριν λίγες μέρες ανακαλύψαμε ότι η Σία ήταν μια από αυτές τις παίκτριες (καθόλου παράδοξο ωστόσο) η οποία μάλιστα είναι και πρώην του Παντελή Παντελίδη.
Δεν αναφερόμαστε όμως στην Σία, αλλά στην Μαριεύη. Η μελαχρινή Κρητικιά προτού πάει στο Bachelor είχε κάνει και μία βόλτα από τις οντισιόν του GNTM χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι, αφού συγκέντρωσε 4 αρνητικές ψήφους και δεν κατάφερε έστω να περάσει στο Bootcamp.
Εκεί η Μαριεύη ήταν 19 ετών και αν μας ρωτάς θα λέγαμε πως δεν έχει αλλάξει καθόλου από εκείνη την οντισιόν.
Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:


">
">
">
">
">
">
">