Μία από τις οµορφότερες στιγµές της ζωής τους ετοιµάζονται να ζήσουν ο «πιστολέρο» του Ολυµπιακού Κώστας Μήτρογλου και η αγαπηµένη του Νίκη.
Το ζευγάρι, έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης, αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν και αρχικά επιθυµούσαν ο γάµος τους να γίνει µέσα στο καλοκαίρι, τελικά αποφάσισαν γίνει τα ερχόµενα Χριστούγεννα. Ουσιαστικά, σύμφωνα με τη real, δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή του ζευγαριού, αφού ζει σαν παντρεµένο, ειδικά από τότε που αποφάσισε να µοιραστεί την ίδια στέγη. Από τότε, η όµορφη αγαπηµένη του είναι ο φύλακας άγγελός του και τον ακολουθεί παντού.
Το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες προετοιµασίες, ωστόσο δεν θέλει να διαρρεύσουν λεπτοµέρειες για τον γάµο του, τον οποίο σκοπεύει να µοιραστεί µόνο µε στενούς φίλους και συγγενείς.


">
">
">
">
">
">
">