Ακόμα ένα επεισόδιο του Big Brother 2 έφτασε στο τέλος του βράδυ της Δευτέρας (20/9) και εμείς όπως πάντα έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τα σχόλια που έγιναν για τις συνευρέσεις Πέτσα – Ανχελίτα στους ομηρικούς καυγάδες που αναστάτωσαν το σπίτι.
Αυτά είδαμε χθες (20/9) στο Big Brother
Έξαλλη η Μαίρη με τη Σαμάνθα – «Δεν ήταν ωραίο αυτό που έκανες»
Η Σοφία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής (17/9) και αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της, η Σαμάνθα είχε μία υπερβολικά ευχάριστη αντίδραση η οποία ενόχλησε έντονα τους συγκατοίκους της.
Αυτή που πρώτη της έκανε κουβέντα ήταν η Μαίρη η οποία της εξήγησε πως η στάση της ήταν πολύ λάθος. Η Σαμάνθα ωστόσο δεν έδειξε να συμφωνέι και της ξεκαθάρισε πως δεν την ήθελε καθόλου μέσα στο σπίτι και πως ήταν η μόνη που είχε μία πραγματικά ειλικρινή αντίδραση.
Ο Κώστας διαφώνησε και έπαιξε κανονικά και από εκείνο το σημείο οι σχέσεις των δύο παικτών ήταν εξαιρετικά τεταμένες. Μάλιστα, ο Κώστας μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το δωμάτιο στο οποίο κοιμόταν με τον Στηβ.
Η κίνησή του αυτή εξόργισε το μοντέλο και τότε ξεκίνησε να του φωνάζει πως είναι τραγικός. Οι δυο τους ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση και ειπώθηκαν βαριές κουβέντες.


">
">
">
">
">
">
">