Ακόμα ένα στέλεχος της ΕΡΤ αποχωρεί από το Ραδιομέγαρο με προορισμό το Open. Ο λόγος για τη γενική διευθύντρια μάρκετινγκ, Κωνσταντίνα Κουτρούλη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της REAL, μετά από θητεία δύο ετών, θα αποχωρήσει στο τέλος του Απριλίου από την ΕΡΤ για να μετακινηθεί σε ανάλογο πόστο στη διοίκηση του Open.

 Αποχωρεί από την ΕΡΤ και πάει στο OPEN

Το τέλος συνεργασίας του στελέχους με την δημόσια τηλεόραση ανακοινώθηκε σε σύσκεψη των γενικών διευθυντών την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόκειται για το τρίτο στέλεχος μέσα σε λίγους μήνες που ακολουθεί την τροχιά εξόδου από την ΕΡΤ προς το Open, καθώς προηγήθηκαν η εντεταλμένη σύμβουλος προγράμματος Χρύσα Μασούρου, που ανέλαβε την διεύθυνση προγράμματος στο Open και η Ελένη Θώδου, που αποχώρησε από το Τμήμα Ερευνας και Ανάλυσης για να μετακινηθεί σε αντίστοιχο πόστο στο κανάλι του Κορωπίου, ενώ πριν λίγο καιρό και η Μαριόν Μιχελιδάκη “άδειασε” την ΕΡΤ.

«Στην ΕΡΤ “χτυπήθηκα” κάτω από τη μέση από γυναίκα»

Το πρωί της Τετάρτης 23/3 προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η συνέντευξη που παραχώρησε η Άννα Καραμανλή. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για την δύσκολη πορεία που πέρασε στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η δημοσιογράφος και βουλευτής ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Στην ΕΡΤ χτυπήθηκα κάτω από τη μέση από γυναίκα. Σε μεσημεριανό δελτίο με τον Γιώργο Συριόπουλο και την Τατιάνα Στεφανίδου, έπιασε την Τατιάνα νευρικό γέλιο κι εγώ παρουσίαζα γελώντας με αναφιλητά.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν κλήθηκα να ψηφίσω την απόλυσή μου από την ΕΡΤ. Είμαι πολύ αγχώδης, άλλα το διαχειρίζομαι, δεν έχω εμπιστευτεί ειδικό, έχω κάνει ψυχανάλυση στα 30».

Για τον χαρακτήρα και την προσωπική της ζωή τόνισε: «Κλαίω, είμαι ευσυγκίνητη με τα παιδιά μου και τα παιδιά γενικά και τους ηλικιωμένους. Κλαίω και όταν με πνίγει το δίκιο μου. Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική μου ζωή, αφορά στην Άννα. Είμαι μονογονέας, ως εκ τούτου δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα. Τα παιδιά μου ασκούν πολύ σκληρή κριτική, η κόρη μου λέει πρέπει να ντύνεσαι, να βάφεσαι. ο γιος μου με έβαλε να ξεκινήσω τένις.

Οι άνδρες με πλησιάζουν άλλα πρέπει κι εγώ να αισθανθώ, αν είμαι απόμακρη δεν μπορεί να γίνει το επόμενο βήμα. Ποτέ μη λες ποτέ για την προσωπική ζωή, θα ήθελα έναν σύντροφο που να με καταλαβαίνει και να με στηρίζει». Να τονίσουμε πως η ΕΡΤ θα τιμήσει την 25η Μαρτίου με ένα τριήμερο αφιέρωμα.