Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, μιλώντας για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες για τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και είχαν σχολιαστεί έντονα.
«Η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον είναι τρομακτική και ναι θέλω να είμαι για πάντα μαζί του», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε η Καίτη Γαρμπή
«Είμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει κλείσει ακόμα. Πιθανά στο J2US. Οι προτάσεις είναι πολλές και ωραίες, αλλά κυρίως με αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, μακάρι να γίνει», αποκάλυψε.
Το νέο κοινό τραγούδι της Γαρμπή με τον Φέρρη
Για πρώτη φορά ενώνουν τις φωνές τους η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης και παρουσιάζουν ένα τέλειο ντουέτο και συγκεκριμένα ένα από τα μεγάλα και διαχρονικά hits της Καίτης Γαρμπή, το «Όλα Στα Καταλογίζω».
Το «Όλα Στα Καταλογίζω», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή, που έγινε τριπλά πλατινένιο και θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο εμπορικές δισκογραφικές δουλειές των ‘90s.
Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τους δύο καλλιτέχνες στο stage των φετινών Mad Video Music Awards, όπου η Καίτη Γαρμπή παρέλαβε τιμητικό βραβείο για τα πάνω από 30 χρόνια προσφοράς της στην ελληνική μουσική.
Τη νέα ενορχήστρωση έκαναν ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και ο Στέλιος Παπακοσμίδης.
Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά και «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay, φτάνοντας ακόμα και στο no1 των μεταδόσεων.


">
">
">
">
">
">
">