Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των Άγριων Μελισσών ήταν αναντίρρητα η “Μυρσίνη” και “Δούκας Σεβαστός”, δηλαδή ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου, οι οποίοι μάλιστα συμπρωταγωνιστούν ξανά στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» (δείτε εδώ τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας) και υποδύονται τον “Θέμη” και την “Ηγουμένη” του μοναστηριού.
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 30/10, οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά σε κοινή σκηνή και όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του Twitter ενθουσιάστηκαν και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν την συνάντησή τους.
Τα tweets για την συνάντηση Κακούρη – Διδασκάλου στον Μαύρο Ρόδο
Η σκηνή με Θέμη και Ηγουμένη δεν θα είχε την ίδια αξία αν δεν ήταν ο Λεωνίδας με την Κατερίνα… ❤️🥹
Ένα ζευγάρι που έγραψε τηλεοπτική ιστορία στις #AgriesMelisses που όσο αγαπήθηκε τόσο μισήθηκε…
Ένα ζευγάρι με απεριόριστη χημεία που θελουμε να βλέπουμε… 🤍🙌#MavroRodo pic.twitter.com/AxzvHNedzg— Marie Κιουρί(α) 🕊💍🥀 (@CuriaMaria_8) October 30, 2022
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ#mavrorodo pic.twitter.com/iHJZNKYiWl
— Sia (@athanas1aa_) October 30, 2022
Επιτέλους η μεγάλη συνάντηση!❤ pic.twitter.com/SIsyFmR5ME
— Peace💜🌺☀️🍁 (@eirinidel) October 30, 2022
#mavrorodo -Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
-Είσαι με τα σωστά σου ευλογημένε; 3 χρόνια στον κάμπο πουλόβερ πλέκαμε; pic.twitter.com/bDUWUGv2rq— Φωφώκα Τσιντικίδου (@fwfwkaa) October 30, 2022
-Δούκα;;
-Μυρσίνη;;
-Καστρινε;;
-Ηγουμενη;;#mavrorodo pic.twitter.com/IIntH3SSRi— 𝑀𝑜𝑛𝑘𝑒𝑦 𝐷. 𝐾𝑜𝑚𝑖 🐵 (@MonkeyDKomi) October 30, 2022
– Μυρσίνη τι ρεζιλίκια είναι αυτά! Γιατί φοράς ράσα;
– Μόνασα για να ξεπλύνω τις αμαρτίες μου από τις άγριες μέλισσες! 😂🤣😂#mavrorodo pic.twitter.com/CXDx4SJM5a— Ippolytos🖋📚 (@IppolytosGR) October 30, 2022
Τα spoils του Λεωνίδα Κακούρη για τη σειρά
Το πρωί της Τρίτης (25/10) ο Λεωνίδας Κακούρης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τη νέα σειρά του MEGA όπου πρωταγωνιστεί, Μαύρο Ρόδο καθώς έχει καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές –δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει. Μάλιστα, δεν δίστασε να δώσει και ένα τρομερό spoil για τη σειρά καθώς θα φέρει τα πάνω κάτω.
«Πολύ νωρίς διέγνωσα στον Θέμη κάποια στοιχεία, τα οποία είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον προκειμένου να «χτίσω» τον ρόλο και την ποιότητά του. Ο Θέμης Καστρινός είναι πολύ διαφορετικός από τον Δούκα Σεβαστό στις «Άγριες Μέλισσες». Είναι ένας φαινομενικά ανάλαφρος άνθρωπος, όμως έχει βαρύ και ειδικό βάρος το οποίο δεν το βλέπουμε στην πρώτη εικόνα».
«Διαβάζοντας τον ρόλο του Θέμη είδα έναν σύνθετο χαρακτήρα που έχει να διαχειριστεί πολλές καταστάσεις. Ο Θέμης έχει να διαχειριστεί το γάμο του, τη σχέση του με τα παιδιά του και τη σχέση με τον αντίζηλό του, τον Βίκο. Είναι ήδη πολύ τεταμένη η σχέση του Θέμη και του Βίκου. Κάποτε ήταν κολλητοί φίλοι, σαν αδέλφια, σαν πατέρας και γιος. Κάτι συνέβη και χώρισαν τα τσανάκια τους με απειλές».
«Θα συμβεί κάτι στον Θέμη και θα αντιδράσει έντονα απέναντι στον Πέτρο. Ο Θέμης κάτι σκέφτεται να κάνει. Είναι αδίστακτος και θέλει και το μυαλό του γιου του να σκέφτεται με τα μάτια του διαβόλου».


">
">
">
">
">
">
">