Ο Γιάννης Μαλούχος ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς. Σπούδασε στη Σχολή Κ. Μιχαηλίδη. Ήταν ηθοποιός της θεατρικής σκηνής και της οθόνης. Συνεργάστηκε επί χρόνια με το ΚΘΒΕ. Ήταν αδελφός του επίσης ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου.

Το 1979 είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Για αρκετά χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή Εκ βαθέων στο TV 100, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Θεσσαλονίκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ανακοίνωση για το θάνατο του Γιάννη Μαλούχου

Την ανακοίνωση για το θάνατο του Γιάννη Μαλούχου σε ηλικία 91 ετών, έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση σήμερα. Ο παλαίμαχος καλός και πολυτάλαντος συναδελφός μας, ο τυπίστας ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Γιάννης Μαλούχος, έφυγε σημερα από την ζωή στα 91 του. Μετά τον αδελφό του Βασίλη που έφυγε πρόπερσι. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη μέσα από τις δεκάδες ταινίες που ερμήνευε υπέροχους ρόλους.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε από όλους μας το ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ, τον Διόνυσο, το Σπίτι του Ηθοποιού» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε επίσης: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός – Είχε διαγνωστεί με καρκίνο της χοληδόχου κύστης

Πέθανε ο ηθοποιός, Γιάννης Μαλούχος