Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Παρασκευής 11/10 που την συνάντησαν σε βραδινή έξοδό της. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, την ρώτησαν τόσο για το σάλο με τον Γιώργο Λιάγκα μετά το απαράδεκτο ρεπορτάζ για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά και για την Ιωάννα Τούνη.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για Λιάγκα και Τούνη

Αρχικά λοιπόν, σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα – έχοντας πρώτα τοποθετηθεί η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι – είπε: «Από τη στιγμή που ζήτησε συγγνώμη, ας το αφήσουμε να το διαχειριστεί επί προσωπικού. Το να απορρίπτουμε ευθύνες δεν βοηθά. Αντίθετα τροφοδοτεί την ανθρωποφαγία και τον κανιβαλισμό. Ήταν ένα προφανές και ξεκάθαρο λάθος. Υπάρχει τάση αποδόμησης. Θα πρέπει όλοι να φιλτράρουμε ότι ακούμε».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε και για την Ιωάννα Τούνη η οποία έκανε “επίθεση” σε δημοσιογράφους μιλώντας για κιτρινίλα από τους δημοσιογράφους όταν της έκαναν “πέσιμο” στο αεροδρόμιο – δείτε εδώ τα όσα είπε σε έντονο ύφος.

«Δεν γνωρίζω σε ποιους αναφέρεται. Κάνει παρέα με πολλούς ανθρώπους που συμμετέχουν στις εκπομπές που σχολίασε και τους έχει τιμήσει με την παρουσία της ασκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως ανάμεσα στην Σταματίνα, την Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ημέρες είχε σημειωθεί ένα περιστατικό όταν και οι τρεις είχαν βρεθεί στην ίδια εκδήλωση – δείτε τι είχε συμβεί.