Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» και στον Κωνωσταντίνο Βασάλο, σήμερα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Το μοντέλο – ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επαγγελματικές της φιλοδοξίες, καθώς και για την προσωπική της ζωή, αφού τον τελευταίο καιρό δηλώνει ελεύθερη.

Τι αποκάλυψε η Κάτια Ταραμπάνκο

Δείτε επίσης: Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο Γιώργος Λάγιος δεν ήταν από τους top εμφανισιακά, αλλά…» – «Δεν θα μπορούσε να είναι επιλογή μου ένας άντρας σαν τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί…»

«Μου είχαν κάνει πρόταση για το ‘I’m Celebrity’, για το ‘Survivor all star’ αλλά είπα ότι τώρα πάμε για ηθοποιία που και αυτό δηλώνω, ηθοποιός. Έχω βγάλει λεφτά από τα ριάλιτι», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Ένιωθα ότι χάνω λίγο τα πατήματά μου, τον εαυτό μου, ειδικά μετά την απότομη διασημότητα του GNTM. Στην αρχή νόμιζα ότι είμαι μια χαρά. Στα social, στα μηνύματα ήταν περισσότερα τα hate και ακραία.

«Στο GNTM θα γινόμουν coach. Όπου και να με ρίξεις θα ‘κολυμπήσω’, επιβιώνω και το κάνω και πάρα πολύ καλά. Κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε περισσότερο είναι να καθοδηγώ, coaching, σαν την Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, εντυπωσιακή γυναίκα αλλά θέλει λίγο παραπάνω μπρίο, ένταση. Η Καγιά έχει πολύ έντονο χαρακτήρα», συνέχισε η ίδια.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα γίνω 28 σε έναν μήνα. Είμαι ελεύθερη, η τελευταία μου σχέση ήταν πέρυσι αλλά δεν βγήκε παραέξω, δεν ήταν διάσημος, έγινε στην πορεία, στον μουσικό χώρο. Είμαι ελεύθερη, περνάω καταπληκτικά.

Δεν θα έβγαινα ραντεβού ούτε τον Αργυρό, ούτε με τον Λιάγκα. Ο Γιώργος είναι πολύ έξυπνος και με προσελκύουν τέτοιοι άντρες. Δεν είναι κριτήριό μου η εμφάνιση στους άντρες, το έχει αποδείξει και η πορεία μου. Άμα έχει μυαλό ο άλλος, τύφλα να έχει η εμφάνιση».