Στην εκπομπή Το Πρωινό μίλησε την Πέμπτη το πρωί 14/11 η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή Μανώλη Λιδάκη, Χαρά Σπυρλιδάκη, για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει και τις τελευταίες εξελίξεις στην κατάστασή του.

Ο τραγουδιστής, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook, βρίσκεται από τον Αύγουστο στο κέντρο αποκατάστασης «Ολύμπιον». Η εισαγωγή του ήταν απαραίτητη καθώς έπρεπε να προχωρήσει σε δύο χειρουργεία για την υγεία του. Ωστόσο μόνο η πρώτη επέμβαση πραγματοποιήθηκε όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Μανώλης Λιδάκης σε νέα του ανάρτηση (δείτε εδώ γιατί δεν έκανε και την δεύτερη εγχείρηση) .

Τι είπε για την υγεία του Μανώλη Λιδάκη η αδερφή του

Η Χαρά Σπυρλιδάκη λοιπόν, παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στον δημοσιογράφο της εκπομπής για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην εισαγωγή του Μανώλη Λιδάκη στο νοσοκομείο και για τα επόμενα βήματα για την αποκατάσταση της υγείας του.

«Βγήκε βγήκε. Βγήκε για να ξεκουραστεί λιγάκι γιατί είμαστε στην αναμονή της άρθροπλαστικής. Αποφασίστηκε όμως να πάει στο σπίτι του λίγο να ηρεμήσει λιγάκι, να ξεκουραστεί. Δικιά του απόφαση είναι. Το πρόβλημα υφίσταται, δηλαδή από κοινού το αποφασίσανε να πάει στο σπίτι του να ξεκουραστεί γιατί έχουμε και μία εγχείρηση μπροστά μας. Θα τον επισκέπτονται φυσικοθεραπευτές στο σπίτι για την προετοιμασία της εγχείρησης. Τώρα είναι για το πόδι η αρθροπλαστική που πρέπει να γίνει», ανέφερε η αδερφή του τραγουδιστή.

«Ο Μανώλης ήταν να χειρουργηθεί αρχές Σεπτέμβρη, όμως στο γόνατο εισχώρησε στρεπτόκοκκος και έπρεπε να καθαρίσουμε από το στρεπτόκοκκο, να ξεπρηστεί το πόδι, να γίνει υγιές για να μπορέσει να δεχτεί την αρθροπλαστική. Δυο μήνες έπαιρνε αντιβίωση και το γόνατο του ήταν σαν μπάλα ποδοσφαίρου, πάρα πολύ πρησμένο. Ψυχολογικά καλά είναι, κάνει υπομονή, πότε στα πάνω του, ποτέ στα κάτω του γιατί έχει κουραστεί να περιμένει κι εκείνος» συνέχισε η Χαρά Σπυρλιδάκη.

«Στο σπίτι του ναι, με το πι. Μια μεγάλη ταλαιπωρία αυτή για το Μανώλη, πολύ μεγάλη και επώδυνη αλλά όλα καλά θα πάνε», απάντησε η αδερφή του Μανώλη Λιδάκη σε ερώτηση για την μετακίνησή του.