Η Χριστίνα Βίδου το πρωί της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου, προχώρησε σε μίαπολύ συγκινητική ανακοίνωση στον αέρα της ΕΡΤ και της εκπομπής “Συνδέσεις“. Αποχωρεί από το κανάλι μετά από περίπου 3,5 χρόνια και τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα. Η ίδια δεν είχε ανακοινώσει τότε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της, ωστόσο οι φήμες την ήθελαν να πηγαίνει στο ΣΚΑΙ, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα.
Μόλις σήμερα Τετάρτη 08/01, ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία επιβεβαίωσε και γραπτώς ότι καλοσωρίζει για άλλη μία φορά την Χριστίνα Βίδου πίσω στον Όμιλο.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Χριστίνα Βίδου
«Ο ΣΚΑΪ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της δημοσιογράφου Χριστίνας Βίδου στον Όμιλο. Από τις 11 Ιανουαρίου αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Επίσης από τις 11 Ιανουαρίου, θα παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο, στις 14:00, το Κεντρικό Μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100.3. Η Χριστίνα Βίδου έχει μακρά και διακεκριμένη πορεία στον χώρο των ΜΜΕ. Ο ΣΚΑΪ την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».
Ποια είναι η αντικαταστάτριά της στην εκπομπή της ΕΡΤ
Αμέσως μετά την αποχώρηση της δημοσιογράφου από τον σταθμό, η δημόσια τηλεόραση έβγαλε επίσημη ανακοίνωση με ευχαριστίες προς την Χριστίνα Βίδου ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και την αντικαταστάτριά της.
«Η ΕΡΤ ευχαριστεί τη Χριστίνα Βίδου για την προσφορά της στο ΕΡΤNEWS και τη συμβολή της στην ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις», όπου με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, εδώ και τριάμισι χρόνια σε καθημερινή βάση, παρείχαν από κοινού, έγκαιρη και αμερόληπτη ενημέρωση.
Από την Πρωτοχρονιά, Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2025, δίπλα στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, θα βρίσκεται η Κατερίνα Δούκα, η οποία μετακινείται από τη βραδινή ζώνη και την εβδομαδιαία εκπομπή «Ανάλυσέ το», στην πρωινή ζώνη του ΕΡΤNEWS, καθημερινά στις 05:30.»


">
">
">
">
">
">
">