Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας στους Weekenders, που προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά Grand Hotel, ενώ παράλληλα έδωσε την δική του απάντηση σχετικά με τα όσα είχαν ειπωθεί αναφορικά με την Τάνια Μπρεάζου και τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Τα όσα είπε ο Γιώργος Αμούτζας για την πετυχημένη σειρά Grand Hotel

Αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας αναφέρθηκε τον χαρακτήρα του Ορφέα Γαζή, στη σειρά Grand Hotel, που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία. Ειδικότερα σημείωσε τις προκλήσεις του ρόλου, ο οποίος και είναι εντελώς διαφορετικός σχετικά με ότι έχει κάνει στον χώρο της υποκριτικής έως τώρα, υπογραμμίζοντας ότι για πρώτη φορά δεν υποδύεται το καλό παιδί. «Δεν μου αρέσουν οι εύκολοι ρόλοι, παρακαλούσα για τον ρόλο του “κακού”», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο Grand Hotel θα διεκδικήσει πράγματα που δικαιωματικά του ανήκουν. «Έχει άμεση σχέση με την οικογένεια Γαζή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμούτζας για να συμπληρώσει: «Έρχεται για να διεκδικήσει πράγματα που δικαιωματικά του ανήκουν».

Διαβάστε επίσης: Τάνια Μπρεάζου & Γιώργος Αμούτζας: Απέτισαν φόρο τιμής στον Μίμη Πλέσσα με την ερμηνεία τους στο MadWalk

«Δεν έστειλε ποτέ τραγούδι για τη Eurovision»

Τέλος, ο Γιώργος Αμούτζας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα όσα γράφτηκαν το περασμένο διάστημα αναφορικά με την Τάνια Μπρεάζου για την συμμετοχή της στην προκριματική φάση για τον εθνικό τελικό της Eurovision. «Η Τάνια δεν έστειλε ποτέ τραγούδι για τη Eurovision», είπε κατηγορηματικά ο αγαπημένος ηθοποιός.