Το τελευταίο 24ωρο έχει γίνει ντόρος με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και την αντίδρασή της όταν την πλησίασε κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό – δείτε εδώ – καθώς ο Γιώργος Λιάγκας την σχολίασε έντονα, εκείνη του απάντησε με μία ανάρτηση που κατέβασε σε λίγα λεπτά και ακολούθησε νέο ξέσπασμα από τον παρουσιαστή προς εκείνη – δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν.
Η Κατερίνα Καινούργιου παρακολούθησε όλα τα παραπάνω και θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA, παίρνοντας το μέρος του παρουσιαστή του αντίπαλου σταθμού.
Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη μετά το “κράξιμο” του Λιάγκα
«Είδα κάτι. Θα το πω, επειδή είδα και την αναπαραγωγή στα site. Μπράβο στον Γιώργο Λιάγκα. Είδα κάτι και είπα “να αγιάσει το στόμα του”. Κι άλλες φορές έχω συμφωνήσει και με άλλους συναδέλφους και με τον Γιώργο. Είδα ένα πέσιμο κάτω από το σπίτι του Χρήστου Μάστορα στην Γαρυφαλλιά Καληφώνη, στη σύντροφό του.
Και εκείνη απάντησε στον ρεπόρτερ “με τρομάζει που βρίσκεστε κάτω από το σπίτι μου”. Κι εκεί ο Γιώργος από το πλατό είπε το εξής “εμένα θα με τρόμαζε περισσότερο να είμαι συνοδηγός με έναν μεθυσμένο οδηγό”. Σε αυτό έχει 100% δίκιο. Από τη μια ναι μεν έχουν πέσει όλοι να φάνε τον Μάστορα για όλο αυτό, αλλά από την άλλη ας σκεφτούμε και το τι μπορεί να είχε συμβεί και στη Γαρυφαλλιά, και στον Μάστορα και σε έναν περαστικό που μπορεί να περνούσε εκείνη τη στιγμή.
Αυτή η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν ολόσωστη και επειδή πολλές φορές τα βάζουν με τους δημοσιογράφους, ότι τι δουλειά έχουν κάτω από το σπίτι, λέει ο Γιώργος “εμένα πιο πολύ θα με τρόμαζε το άλλο”. Αυτό», είπε χαρακτηριστικά.


">
">
">
">
">
">
">