Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Ντορέττα Παπαδημητρίου στον δρόμο και η ίδια στάθηκε να κάνει δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Μίλησε για τον Εθνικό Τελικό της Eurovision για τον οποίο τα σχόλια ήταν πολλά, ενώ απάντησε και για το γεγονός πως είχε παρουσιάσει κάποτε και εκείνη το show με την Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία είναι πολύ καλές φίλες. Στο τέλος, απάντησε και για τον ρόλο της στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες.
Οι δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου
«Ο Εθνικός Τελικός είναι Live και συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα», είπε αρχικά για τα λάθη που μπορεί να έγιναν και για όταν παρουσίαζε εκείνη τον διαγωνισμό με την Μαίρη Συνατσάκη, επισήμανε: «Ήταν πολύ ωραία. Είχαμε και εμείς όταν παρουσιάσαμε τον Εθνικό Τελικό την αγωνία μας».
«Ήταν μια ζωντανή μετάδοση, επιλέχθηκε ένα πολύ ωραίο τραγούδι και καλή επιτυχία», κατέληξε στο τέλος για την φετινή νικήτρια – δείτε εδώ τον σάλο που έγινε με τους Τούρκους για το τραγούδι της Klavdia.
Όσον αφορά στην επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαρίας Κοζάκου στον σχολιασμό της Eurovision, ανέφερε: «Εγγύηση ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενο και θα είναι εκπληκτικοί».
«Θα το ξαναέκανα με την Μαίρη Συνατσάκη. Του χρόνου τον Εθνικό τελικό!», σημείωσε ακόμη, ενώ για Μαμά-δες τόνισε στο τέλος: «Θα τα δείτε όλα».
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει και μία άλλη σχέση με την Μαίρη Συνατσάκη. Πέρα από φίλες είναι και νονά του παιδιού της. Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, η βαφτιστήρα της – παρόλο που δεν έχει βαφτιστεί – είχε τα γενέθλιά της. Η μικρή Ολίβια έκλεισε τα δύο και έτσι η ίδια βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας για να γιορτάσει μαζί τους.
Δημοσίευσε, μάλιστα, ένα βίντεο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την κόρη του ζευγαριού να παίζει με την ιδιαίτερη τούρτα που της είχαν ετοιμάσει. Είχε πάνω σε λευκό “καμβά” μικρές ζωγραφιές, όπως εκείνες που θα έκανε ένα παιδί και φυσικά δεν έλειπε το κεράκι που έσβησε πάνω σε αυτή.
«Ολίβια σ’ αγαπώ. 2 χρόνια και 9 μήνες. Να σε χαιρόμαστε αστέρι μας», έγραψε η περήφανη νονά στην ανάρτησή της και ξεκίνησε να δέχεται ευχές από τους ακόλουθούς της.
Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: Η αποκάλυψη για την βάφτιση της κόρης της – «Δεν είμαστε με την θρησκεία συνδεδεμένοι! Θα κάνουμε μια…»



">
">
">
">
">
">
">