Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στο Christmas Theater τραγούδια του Μίμη Πλέσσα. Η κάμερα της εκπομπής του Happy Day στον ALPHA, βρέθηκε στην όμορφη εκείνη βραδιά και απέσπασε δηλώσεις από τον επιτυχημένο τραγουδιστή.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή, αναφέρθηκε στο συλλαλητήριο για τα δυο χρόνια από τα Τέμπη, για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή αλλά και για την οικογένειά του.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου

«Την Παρασκευή δεν θα τραγουδήσουμε με την Δέσποινα γιατί συμπαραστεκόμαστε στην τραγωδία των Τεμπών. Να σωπάσουμε και να κλείσουμε τα μικρόφωνά μας», ανακοίνωσε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή και τη φιλία τους, ανέφερε: «Φέτος είναι μια πολύ ωραία χρονιά στο NOX. Η Δέσποινα είναι σαν αδερφή μου και χαίρομαι που κλείνει και επουλώνει τις πληγές της στα προσωπικά της. Αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της με θάρρος και τσαμπουκά. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Έχει και τον Βασίλη που την στηρίζει».

Η στήριξη της Υβόννης Μπόσνιακ είναι μεγάλη και είπε για την γυναίκα και την κόρη τους: «Η σύζυγος μου είναι πάντα δίπλα μου. Η κόρη μου να γίνει ότι θέλει. Είτε μοντέλο, είτε τραγουδίστρια. Θα την στηρίξω».