Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, καθώς η ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή της προκάλεσε αμέτρητες αντιδράσεις από πολλούς – δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και για να το προμοτάρει, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, φορώντας ψηλές μπότες, ένα πολύ κοντό σορτσάκι, στενό μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου και πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν πως είναι διαφορετική, μέχρι και πως “έπαθε Μπεζαντάκου”δείτε εδώ.

Αν και η ίδια απάντησε για όλα αυτά σε συνέντευξη που παραχώρησε, οι αντιδράσεις για την νέα της εμφάνιση συνεχίζονται μέχρι και σήμερα – δείτε εδώ τα νέα «πυρά» της Ραμόνας Βλαντή.

«Ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να κάνω επιλογές χωρίς το βάρος του άγχους και της υπερβολικής σκέψης που κουβαλούσα μέχρι σήμερα. Αναζήτησα τον χαμένο μου αυθορμητισμό, θέλησα να νιώσω τον ενθουσιασμό και την ανεμελιά του ξεκινήματός μου, όταν δοκίμαζα πράγματα, χωρίς να πρέπει να απολογηθώ σε κάποιον, χωρίς να με βασανίζει το ερώτημα του αν θα κάνω επιτυχία ή αν θα αρέσω στο κοινό μου. Αυτή η διάθεση έφερε μία σειρά αλλαγών», είπε μεταξύ άλλων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη – δείτε εδώ όλη την συνέντευξή της.

Το video clip για το νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Το «Μονή Κομπλέ» το πρώτο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με την νέα της δισκογραφική εταιρεία “Panic Records” και κυκλοφόρησε σήμερα Τετάρτη 26/2 μαζί με ολόκληρο το βίντεο με την νέα της εμφάνιση.

Το νέο κομμάτι αποτελείται από στίχους της Sunny Μπαλτζη, μουσική του Γκωτιέ Βελισσάρη και είναι παραγωγή του TEO.x3. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Mike Marzz και το art direction από τον Στέφανος Μάλαμα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Panic Records

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Μόνη Κομπλέ», ένα τραγούδι διεισδυτικό και δυνατό, με ανατρεπτικό ήχο και στίχο, που προκάλεσε αίσθηση πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Η Ελεωνόρα ερμηνεύει ξανά στίχους της Sunny Μπαλτζη, σε μουσική του Γκωτιέ Βελισσάρη και παραγωγή του TEO.x3, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης για τον εαυτό μας.

Το “Μόνη Κομπλέ”, το πρώτο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και της Panik Records, συνοδεύεται από ένα music video, που μεταφέρει μέσα από αισθητικά άρτιες εικόνες ένα τραγούδι για την ελευθερία, την αυτοεκτίμηση και την αλήθεια του κάθε ανθρώπου όταν βρίσκει τη δύναμη να εκφραστεί.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Mike Marzz και το art direction ο Στέφανος Μάλαμας.

Aπό την Τετάρτη 12 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσιάζει στο «Vox» την παράσταση «αλλά-ΖΩ», μια παράσταση που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και το «Deus» και έκανε απανωτά sold out».