Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού TV24! Ο Ανδρέας Βαρώτσος ήδη ξέρουμε ότι ήταν παντρεμένος, ενώ τον έχουμε ακούσει να μιλάει με την πρώην γυναίκα του τη Μαριάννα. Ηρθε όμως η στιγμή να τη γνωρίσουμε, καθώς εμφανίζεται μετανιωμένη για τον χωρισμό τους και με την ελπίδα να τα ξαναβρούν.
Ολα γίνονται ξαφνικά. Ο Ανδρέας δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από την πρώην σύζυγό του, τη Μαριάννα (Στέλλα Κωστοπούλου), και πέφτει από τα σύννεφα: «Τι θέλεις εσύ εδώ;», της λέει ξαφνιασμένος. Η Μαριάννα βάζει νάζι και όλη της τη γυναικεία πονηριά και του λέει: «Μου έλειψες, ήθελα να σε δω», ενώ αρχίζει σταδιακά να τον πιέζει για να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία: «Ηταν άδικο όπως χωρίσαμε. Φταίω το ξέρω, αλλά σ’ αγαπάω και θέλω να τα ξαναβρούμε Ανδρέα», του λέει. Ωστόσο, ο Βαρώτσος δεν πιστεύει στις καλές της προθέσεις:
«Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μου πεις την αλήθεια. Γιατί ήρθες Μαριάννα, τι συμβαίνει πάλι;», της λέει και την αναγκάζει για να του αποκαλύψει τον λόγο που εμφανίστηκε ξαφνικά: «Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν πήγαν καλά με την επιχείρηση που είχα ανοίξει. Εχω αρκετά χρέη στο Δημόσιο και όσο κι αν δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, χρειάζομαι τη βοήθειά σου Ανδρέα. Αν δεν με βοηθήσεις να πληρώσω, θα με βάλουν στη φυλακή», του λέει. Εκείνος είναι σκεπτικός: «Το περίμενα, αλλά δεν μπορώ να μη σε βοηθήσω», της λέει και τελικά της καλύπτει το χρέος.
Γη της ελιάς: Το διαζύγιο και η εκδίκηση της περιουσίας

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο
Ο Ανδρέας παντρεύτηκε με τη Μαριάννα, ενώ εκείνη ήταν αρκετά μικρότερή του και παράλληλα με μεγάλο κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντί του. Ετσι, η σχέση τους μπήκε σε μια αντιπαλότητα. Η Μαριάννα ήταν μια μορφωμένη κοπέλα, είχε σπουδάσει οικονομολόγος και πάντα ήθελε να κάνει κάτι δικό της. Ο Ανδρέας τη βοήθησε να κάνει κάποια δική της δουλειά, η οποία όμως δεν πήγε πολύ καλά. Στο μεταξύ, όταν εξαφανίστηκε ο Σπύρος, ο αδελφός του Ανδρέα, η Μαριάννα δεν του στάθηκε όσο έπρεπε στις δύσκολες ώρες που περνούσε και όπως ο ίδιος θα ήθελε.
Μάλιστα, της είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν έχασα βαλίτσα, τον αδελφό μου έχασα». Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κι έτσι φτάνουν στον χωρισμό, όπου ο Ανδρέας της ζητάει διαζύγιο.
Στη συνέχεια, η Μαριάννα, μέσω ενός πολύ σκληρού δικηγόρου, απαιτούσε να πάρει ένα μεγάλο μέρος από την περιουσία του Βαρώτσου. Ωστόσο, αυτό δεν το κατάφερε. Αλλά ο Ανδρέας ως δίκαιος άνθρωπος φρόντισε να την έχει οικονομικά εξασφαλισμένη, τόσο με αρκετά μετρητά όσο και με κάποια διαμερίσματα.
Οπως όλα δείχνουν, όμως, η Μαριάννα δεν διαχειρίστηκε καλά όλα αυτά και εξαιτίας κάποιων λανθασμένων επιχειρηματικών κινήσεων κατάφερε να κινδυνεύει ακόμα και να μπει φυλακή. Ο Ανδρέας είναι η μόνη της λύση, όμως το θέμα με τη Μαριάννα δεν κλείνει, παρότι ο Βαρώτσος φροντίζει και πάλι να τη σώσει, καθώς είναι αλλού και με ένα άλλο πρόσωπο…


">
">
">
">
">
">
">