Στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/3) ο δικηγόρος Ανδρέας Μήτσαινας, ο οποίος εκπροσωπεί τον Τόνυ Μαυρίδη στη διαμάχη του με την Έλενα Παπαρίζου για τη μεζονέτα τους στη Γλυφάδα.

Μέσα σ’ όλα, ο δικηγόρος μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω υπόθεσή, τονίζοντας πως η τραγουδίστρια έχει ανεχθεί αυτή την κατάσταση για να βρεθεί μια λύση. Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο τους «ταλαιπωρεί» αρκετά χρόνια.

Όσα είπε ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη στην πρωινή εκπομπή του Alpha για την υπόθεση της τραγουδίστριας και του πρώην συντρόφου της

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Προς τιμήν της η κύρια Παπαρίζου έχει ανεχθεί για λίγο χρονικό διάστημα να βρούμε μια λύση. Το λέω και το έχω πει πολλές φορές ότι επαινώ την όλη της στάση. Νομίζω ότι διαμεσολαβούντος και εμού με τις τράπεζες, θα λυθούν τα θέματα οσονούπω. Είναι οι χρηματοοικονομικές ροές που λέμε, οι οποίες πρέπει να αλλαχτούν. Είχαν πάρει μαζί ένα δάνειο και το ζήτημα είναι ότι πρέπει να αποκατασταθεί η κύρια Παπαρίζου και να απελευθερωθεί πλήρως από την οφειλή. Εμείς το μεθοδεύουμε αυτό το τωρινό χρονικό διάστημα. Εκκρεμεί η υποκατάσταση», είπε αρχικά ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Προς νέα συμφωνία για την μεζονέτα

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε συνολική απαλλαγή από την κύρια Παπαρίζου. Το σπίτι θα παραμείνει στον κύριο Μαυρίδη. Σχεδόν το έχουμε βρει το τίμημα ότι συμφωνούμε και οι δυο. Υπάρχει και διαφωνία. Υπάρχει μια αξία ακινήτου που, όπως ξέρετε, τα ακίνητα αυτή την περίοδο ανεβαίνουν, κατεβαίνουν. Είναι θέμα προσέγγισης. Υπάρχει μεταξύ τους κλίμα στο να λυθούν τα ζητήματά τους. Η κυρία Παπαρίζου έχει ανεχθεί αυτή την κατάσταση για να βρεθεί μια λύση. Εμείς οι δικηγόροι οφείλουμε να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Δεν ξέρω αν η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης μιλάνε μεταξύ τους».