Ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν μάσησε τα λόγια του στην κάμερα του Breakfast@Star και στη Σοφία Μανουσακίδου, ρίχνοντας τις δικές του ατάκες για όσα συμβαίνουν – ή δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν – στη showbiz.

Ξεκίνησε με ένα «έχουμε χάσει την μπάλα» για τις κόντρες ΒαρθακούρηΧρηστίδου, έδωσε τα εύσημα στον Μάρκο Σεφερλή, αλλά η απάντησή του στη Μαρία Σολωμού ήταν αυτή που ξεχώρισε. Η ηθοποιός είχε πει στο podcast της πως «Ένας άνδρας 50 χρονών, που δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδιά, δεν μπορεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα». Και κάπου εκεί, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που φτάνει σε αυτή την ηλικία, πήρε θέση.

Δείτε επίσης: Ο Σπαλιάρας αποκλειστικά στο You: «Η Σολωμού προσβάλλει και τις γυναίκες! Μια 19χρονη γκόμενα πηγαίνει σε έναν 50άρη επειδή έχει λεφτά;»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τους πενηντάρηδες

«Μπορεί να έχει εισπράξει αυτό από τους πενηντάρηδες που έρχεται σε επαφή. Καθόλου δεν με ενοχλεί, καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις του. Αυτό το συμπέρασμα έχει βγάλει, αυτό λέει, θα της απαγορέψουμε να λέει τις απόψεις της; Από την άλλη πρέπει εγώ που είμαι 55 και ανύπαντρος να αισθάνομαι ότι έχω πρόβλημα; Δεν έχω κανένα πρόβλημα, περνάω υπέροχα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα τηλεοπτικά καβγαδάκια, ο Σωτήρης Καλυβάτσης πέταξε το καρφί του με το γνωστό του χιούμορ: «Δεν είμαστε με τα καλά μας, μάλλον έχουμε χάσει την μπάλα. Φαντάζομαι ότι δεν έχουν κάτι άλλο να ασχοληθούν και δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτού του είδους η δήλωση».

Τέλος, για τον Μάρκο Σεφερλή, κράτησε την ψυχραιμία του: «Από τη στιγμή που κάνουμε αυτές τις δουλειές θα ασχολούνται μαζί μας, άλλοτε για καλό και άλλοτε για κακό. Ο Μάρκος είναι ο Μάρκος, μοναδικός στο είδος του και πολύ ξεχωριστός». Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε τα πράγματα όπως είναι – χωρίς φίλτρα.