Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε δηλώσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, απαντώντας ανοιχτά για το ενδεχόμενο του να κάνει ένα δεύτερο project στον σταθμό, όπως είχε επιχειρήσει με το “Ζήνα το βράδυ“, που δεν συνεχίστηκε για πολύ.
Αποκάλυψε ουσιαστικά πως δεν θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο ξανά και δεν υπάρχει στα σχέδιά της μία δεύτερη εκπομπή – δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της. Αφού, λοιπόν, προβλήθηκε το βίντεο, στο πλατό θέλησαν να κάνουν κάποια σχόλια σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Τα σχόλια στο Happy Day για τη βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε πρώτη τον λόγο και επισήμανε: «Προφανώς ήταν τραυματική εμπειρία», μιλώντας για την πρώτη φορά που επιχείρησε κάτι τέτοιο και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να λέει με την σειρά της: «Είναι σαν να λέει “δεν θέλετε εσείς μία, δεν θέλω εγώ δέκα!”».
Στη συνέχεια, όμως, η δημοσιογράφος θέλησε να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας, εξηγώντας πως: «Η πρόθεση και της ίδιας και του καναλιού είναι να συνεχίσουν. Φέτος ήταν και μία από τις πιο επιτυχημένες σεζόν της». Ανέφερε, μάλιστα, πως έχει αφήσει τις συζητήσεις να γίνουν μετά το Πάσχα, καθώς τα άστρα αυτή την περίοδο έχουν ανάδρομους πλανήτες και φέρνουν αναταραχές.
Αξίζει να σημειωθεί πως και το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα αναφέρει ότι υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές για την μεταξύ τους συνεργασία και τη συνέχεια αυτής, αν και φαίνεται πως η παρουσιάστρια είχε δεχθεί και άλλες δελεαστικές προτάσεις από άλλους σταθμούς – δείτε εδώ το παρασκήνιο.


">
">
">
">
">
">
">