Την πιο αυθόρμητη αντίδραση είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 7/4, όταν και υποδέχτηκε στο πλατό του The 2Night Show την Klavdia. Κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής της ζήτησε να βγάλει τα γυαλιά της για να δει πως μοιάζει χωρίς αυτά και τότε έμεινε με το στόμα ανοιχτό.
Η επική αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούγλου όταν είδε την Klavdia χωρίς γυαλιά
Όταν ο παρουσιαστής ζήτησε από την τραγουδίστρια να βγάλει τα γυαλιά της για να την αντικρύσει για πρώτη φορά χωρίς αυτά και εκείνη έκανε την «αποκάλυψη», ο Αρναούτογλου αναφώνησε έκπληκτος με αυτό που έβλεπε: «Μην παρεξηγηθώ αλλά είσαι κούκλα έτσι. Έχεις πολύ στυλ και με τα γυαλιά».
Και τότε η Klavdia απάντησε ντροπαλά: «Τα φοράω από πολύ μικρή και δεν με έχω συνηθίσει χωρίς γυαλιά. Νιώθω άλλος άνθρωπος, όχι μόνο εγώ, αλλά και οι δικοί μου όταν με βλέπουν χωρίς γυαλιά λένε, “παιδί μου, είσαι άλλος άνθρωπος”» και πρόσθεσε:
«Μου αρέσει να είμαι απόλυτα ειλικρινής… Έχω από πολύ μικρή μια ανασφάλεια με την μύτη μου και όταν έβαλα τα γυαλιά 11 χρονών κάπως καλύφθηκε, δεν ξέρω, μάλλον στο μυαλό μου ήταν. Τα υιοθέτησα, τα αγάπησα και τα συνήθισα».
Η αποκάλυψη της Klavdia για την Αστερομάτα και την Eurovision
Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2025, μίλησε για την απόφαση της να πάει στον μουσικό διαγωνισμό αλλά και για το τραγούδι “Αστερομάτα“.
«Από την ημέρα που κέρδισα τον Εθνικό τελικό άλλαξαν όλα. Δέχθηκε πολλή στήριξη από τον κόσμο, πολλή αγάπη, με αγκάλιασαν όλοι. Είμαι ευγνώμων για αυτό. Για έναν καλλιτέχνη δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να σε αγαπούν και να σε στηρίζουν», ανέφερε αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια.
«Δεν είχαμε σκοπό να στείλουμε τραγούδι. Αφού μπήκαμε στο τρυπάκι, λαμβάνω μήνυμα από έναν φίλο μου και μου λένε “μη φοβάσαι τον ελληνικό στίχο, τον αγαπάνε στην Ευρώπη”. Αυτό κάτι μου έκανε! Δοκιμάσαμε να γίνει το δεύτερο κουπλέ και το δεύτερο ρεφρέν να γίνει αγγλικό και δεν μας άρεσε. Μας κλωτσούσε, δεν ταίριαξε αυτό! Σε πρώτη φάση δεν έχω δει να σχολιάσει για τον στίχο. Έχω δει και ένα σχόλιο που έλεγε ότι “χαίρομαι να ακούω την ελληνική γλώσσα γιατί είναι εύηχη”», ανέφερε σε άλλο σημείο η Klavdia για το τραγούδι.
Δείτε επίσης: Ανατροπάρα στις στοιχηματικές για την Eurovision – Ανεβαίνει με ταχύτητα φωτός η Klavdia
«Εδώ το 2007 κέρδισε η Σερβία με το Molitva, που ήταν στα σερβικά. Όπως και οι Maneskin στα ιταλικά και ο Πορτογάλος στα πορτογαλικά με μία εξαιρετική μπαλάντα», συμπλήρωσε.
«Το τραγούδι είναι ένα τραγούδι αποχωρισμού σε οποιαδήποτε μορφή υπάρχει. Είτε είναι να αποχωριστείς την πατρίδα σου για ένα καλύτερο μέλλον, ένα δικό σου άτομο. Αυτό που έχω δει ότι ο καθένας ταυτίζεται με το τραγούδι σύμφωνα με το δικό του βίωμα. Δυστυχώς το τραγούδι είναι επίκαιρο γιατί μιλάει για γεγονότα που έχουν γίνει από παλιά. Το μοιρολόι είναι ένας διάλογος μεταξύ της μάνας και της Αστερομάτας», εξομολογήθηκε επίσης η Klavdia για το τραγούδι της Eurovision.
Δείτε επίσης: Πασίγνωστος νικητής της Eurovision κατηγορείται για κακοποίηση από την πρώην σύζυγό του
Να σημειωθεί πως η Ελλάδα και η Κύπρος διαγωνίζονται και φέτος σε ξεχωριστές προκριματικές βραδιές, με την Klavdia να διεκδικεί την πρόκριση στον Β’ Ημιτελικό (15 Μαΐου) και τον Theo Evan να κάνει το ίδιο για την Κύπρο δύο ημέρες νωρίτερα στον Α’ Ημιτελικό. Σύμφωνα λοιπόν με τον προγραμματισμό των παραγωγών της EBU, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη θέση #7 στον Β’ Ημιτελικό ενώ η Κύπρος, τοποθετήθηκε να κλείσει τον Α’ Ημιτελικό στη θέση #15.


">
">
">
">
">
">
">