Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η γη της ελιάς. Η διαθήκη της Αρετής ανοίγει και η Βασιλική μαθαίνει ότι την έχει αποκληρώσει, όπως και τον αδερφό της. Από την άλλη, η σχέση Κουράκου – Αριάδνης τα βρίσκει… σκούρα γιατί καλύπτει την Βασιλική.
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς
Επεισόδιο 150
Δείτε επίσης: Την εντοπίζουν νεκρή μέσα στο σπίτι του Μιχάλη – Σε σοκ η Μάνη!
Στην Αρεόπολη η Φρύνη πέφτει με το ποδήλατό της πάνω στον Παρασκευά κι αυτός δεν της χαρίζεται καθόλου. Γίνεται έξαλλος μαζί της και η πρώτη τους συνάντηση καταλήγει πολύ επεισοδιακά. Εντωμεταξύ, ο Λυκούργος στήνει ολόκληρη «παράσταση» με τη βοήθεια του Στέφανου, θέλοντας έτσι να τα ξαναφτιάξει η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο.
Ο Αποστόλης βγαίνει κρυφά ραντεβού με την Πολυξένη και, για κακή τους τύχη, τους βλέπει η Αννα και γίνεται έξαλλη: «Ωστε έτσι, θα σου δείξω εγώ», λέει. Παράλληλα, η Βασιλική έρχεται σε δύσκολη θέση όταν αναγκάζεται να αποκαλύψει ότι βρισκόταν μαζί με τον Στέφανο στον πορτοκαλεώνα τη στιγμή που ανακάλυψαν τον νεκρό άντρα στην κατάθεσή της στην αστυνομία, ενώ η Αμαλία διαπιστώνει ότι σταμάτησαν να την πληρώνουν από την επιχείρηση και ο Μιχάλης την ενημερώνει: «Δεν ξέρω… Εγώ αυτήν την εντολή έχω πάρει από την Ιουλία Βρεττάκου», της λέει κι εκείνη εξοργίζεται. Ενα ψέμα του Στέφανου κάνει τον Κουράκο πολύ καχύποπτο για το ποια είναι πραγματικά η σχέση του με τον νεκρό μανάβη.



">
">
">
">
">
">
">