Το πρωί της Πέμπτης (22/5), στον αέρα του Star, Breakfast@Star, ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για την Ελένη Χατζίδου, με αφορμή τον Δημήτρη Μοθωναίο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι πάντα στο πρώτο ερωτικό ραντεβού μιλάει ανοιχτά για όσα έχει βιώσει στη ζωή του.

Ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογήθηκε ότι μίλησε ανοιχτά στην Ελένη Χατζίδου για το ατύχημά του, εξηγώντας ότι το έκανε επειδή φοβόταν ότι στην πορεία της σχέσης τους μπορεί να τον απέρριπτε για αυτόν τον λόγο.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου και η αντίδραση της Ελένης Χατζίδου

«Ήσουν η πρώτη μου μεγάλη σχέση μετά το ατύχημα, για αυτό σου μίλησα. Ταυτίστηκα και θα το πω… Φοβόμουν ότι μπορεί να με απορρίψεις μετά, γιατί αν δεν σου άρεσα ή αν δεν τα βρίσκαμε, εγώ θα το ερμήνευα με το δικό μου ατύχημα και τα κατάλοιπα που έχει αφήσει σε εμένα. Θα το έριχνα εκεί. Είπα να το πω από την αρχή για να βγάλω από το μυαλό ότι δεν προχώρησε αυτή η σχέση είτε επειδή έχω κάποια αναπηρία είτε επειδή έχω βιώσει κάτι τέτοιο. Για αυτό ήθελα να το πω από την αρχή, γιατί αν μετά από έναν μήνα με χώριζε, ίσως να έλεγα ότι λόγω της αναπηρίας μου δεν με θέλει, ή επειδή λόγω αυτού που έχω περάσει η συμπεριφορά μου είναι αλλιώς. Αυτή η φοβία με έκανε να μιλήσω», εξομολογήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Διαβάστε επίσης: Χατζίδου: Θύμα του AI οι γονείς της – «Πήραν τη μαμά μου με τη δική μου φωνή κλαίγοντας και…»

τεοκλής Παύλου - Ελένη Χατζίδου
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Στη συνέχεια, η Ελένη Χατζίδου εξομολογήθηκε πώς αντέδρασε μετά την εξομολόγηση του αγαπημένου της: «Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ που μου ανοίχτηκε. Χάρηκα και είπα “κοίτα να δεις τι μου εμπιστεύτηκε ο άνθρωπος με το που με γνώρισε” Ένιωσα πολύ σημαντική για αυτό που μου είπε», είπε η παρουσιάστρια.