Στον δημόσιο διάλογο που υπάρχει τα τελευταία χρόνια γύρω από την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η Νάντια Μπουλέ θέλησε να δώσει τη δική της εκδοχή.
Με μια μακροσκελή ανάρτηση σε story της, η ηθοποιός έδωσε τη δική της, ξεκάθαρη απάντηση σε όσους μιλούν για «woke agenda» και «ανωμαλίες».
Δείτε επίσης: Νάντια Μπουλέ: Εξηγεί γιατί δεν έχει παντρευτεί με τον Γιώργο Ισαάκ – Οι δυσκολίες μετά τον ερχομό της κόρης τους
Όσα έγραψε η Νάντια Μπουλέ
«Εγώ, όταν διαβάζω στα σχόλια ότι “τα παίρνουμε” για να υποστηρίξουμε την woke agenda και την ανωμαλία», έγραψε η Νάντια Μπουλέ, ποζάροντας… απορημένη. Και συμπλήρωσε πως: «Είναι εντυπωσιακή η δυσκολία που υπάρχει στο να είμαστε δεκτικοί απέναντι σε συνανθρώπους μας, ακόμα κι όταν αυτά που διεκδικούν βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και υποστηρίζονται από Ψυχολογικές Εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Είναι πιο εύκολο να πούμε ότι οι Πανεπιστημιακοί είναι άσχετοι και πως εγώ χρηματίζομαι, παρά να ακούσουμε (όχι αναγκαστικά να δεχτούμε) τη γνώμη των ανθρώπων που ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενο», έγραψε κλείνοντας η Νάντια Μπουλέ
Η τοποθέτησή της έρχεται σε μια χρονική στιγμή όπου το θέμα της τεκνοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις και μπόλικη τοξικότητα στα social media.



">
">
">
">
">
">
">