Σήμερα, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, σε αποσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε η Μαρίνα Σταυράκη σχετικά με την επιστροφή της στην εκπαίδευση ως καθηγήτρια. Ο Πάνος Κατσαρίδης, μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, έκανε ένα έντονο σχόλιο για την εκπαιδευτικό το οποίο συζητήθηκε.
Πώς σχολίασε ο Πάνος Κατσαρίδης την επιστροφή της Μαρίνας Σταυράκη στο σχολείο
Αρχικά, η Μαρίνα Σταυράκη ακούγεται να λέει στην ρεπόρτερ της εκπομπής: «Είμαι 25 χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση. Τα τελευταία 2 χρόνια λόγω της αυτοδιοίκησης είχα πάρει εκπαιδευτική άδεια αλλά είναι κάτι που μου έλειψε. Θα διδάσκω σε γυμνάσιο και λύκειο. Δεν υπάρχουν δύσκολα για εμάς τους εκπαιδευτικούς. Έχουμε διδάξει, έχουμε φάει χρόνια στα θρανία, έχουμε εκπαιδευτεί. Είναι τεράστιες οι εκπαιδευτικές ανάγκες του σύγχρονου σχολείου, στο οποίο οφείλουμε να είμαστε εκεί και να το υποσχόμεθα».
Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Σταυράκη: Η φωτογραφία με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο – «Αυτές είναι οι διακοπές που χρειάζομαι»
Σχετικά με τον γιο της, είπε: «Κάθε τάξη έχει δυσκολίες, τα παιδιά όταν έχουν αρχές, αξίες και στόχους, μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία». Ενώ, αναφορικά με το γεγονός ότι τα παιδιά μπορεί να την δουν σαν ένα άνθρωπου που χρησιμοποιεί έντονα τα social media, απάντησε: «Τα παιδιά ζουν και αυτά με τα social media, θεωρώ ότι πρέπει να μπει μέτρο και σε αυτό, όμως είναι ένα μέρος της ζωής μας. Τα σύγχρονα παιδιά, οι νέοι έχουν μάθει να κινούνται σε αυτούς τους χώρους» είπε η Μαρίνα Σταυράκη.
Μετά την προβολή του παραπάνω βίντεο, ο Πάνος Κατσαρίδης σχολίασε έντονα την Μαρίνα Σταυράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμένα πάντως αν το παιδί μου είχε καθηγήτρια τη Μαρίνα Σταυράκη, θα του άλλαζα σχολείο παιδιά. Γιατί δε μπορεί το εκπαιδευτικό λειτούργημα να είναι κόψε-ράψε. Που ήταν δηλαδή; Πήγε στο Just και τραγούδησε με τον Διονυσίου. Άνοιξε μπουτίκ στη Μύκονο… ωραιότατα και τα λοιπά».


">
">
">
">
">
">
">