Ένταση σημειώθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τη Ράνια Τζίμα να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση με αφορμή τη νέα δικογραφία που αφορά τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι δύο δημοσιογράφοι διαφώνησαν ανοιχτά, με τη συζήτηση να ανεβάζει γρήγορα τους τόνους.
Η βασική τους διαφωνία δεν αφορούσε μόνο τα στοιχεία της υπόθεσης, αλλά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αυτή πρέπει να προσεγγιστεί. Από τη μία πλευρά τέθηκε το ερώτημα αν πρόκειται για μία ενιαία υπόθεση με κοινό υπόβαθρο, ενώ από την άλλη επισημάνθηκε ότι ίσως μιλάμε για διαφορετικές περιπτώσεις που δεν συνδέονται άμεσα μεταξύ τους.
Η Ράνια Τζίμα στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που παρουσιάζονται τα γεγονότα, τονίζοντας πως η «συγχώνευση» διαφορετικών υποθέσεων μπορεί να δημιουργήσει λάθος εικόνα και να δυσκολέψει την κατανόηση του ποιος έχει ευθύνη. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Πρετεντέρης κινήθηκε σε διαφορετική γραμμή, με τη συζήτηση να… μην καταλήγει κάπου.

ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Στη φόρα τα ονόματα – Αυτοί είναι οι 11 βουλευτές που ζητείται η άρση της ασυλίας τους
Η ένταση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ανάμεσα στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη
Ο διάλογός τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:
- Ράνια Τζίμα: «Γιάννη, από την κυβέρνηση πρέπει να φύγουν αυτά τα πρόσωπα;»
- Γιάννης Πρετεντέρης: «Πάλι τα μπερδεύεις. Άλλο η άρση ασυλίας σε υπουργούς…»
- Ράνια Τζίμα: «Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. Λέω: Οι υπουργοί των οποίων ζητείται η άρση ασυλίας, πρέπει να φύγουν από την κυβέρνηση;»
- Γιάννης Πρετεντέρης: «Αυτοί που θα παραπεμφθούν, θα φύγουν από την κυβέρνηση. Αν ισχύει για κάποιον. Προφανώς θα φύγουν»
- Ράνια Τζίμα: «Με το αίτημα της άρσης ασυλίας πρέπει να απομακρυνθούν από την κυβέρνηση;»
- Γιάννης Πρετεντέρης: «Και πάλι σου εξηγώ, είναι άλλο αν πάει ο υπουργός με την άρση ασυλίας και άλλο…»
- Ράνια Τζίμα: «Δεν μου απαντάς»
- Γιάννης Πρετεντέρης: «Μα δεν καταλαβαίνεις ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα;»
- Ράνια Τζίμα: «Καταλαβαίνω και επιμένω να ρωτάω. Δεν απαντάς, δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω»
- Γιάννης Πρετεντέρης: «Να στο εξηγήσω και πάλι»
- Ράνια Τζίμα: «Δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις. Να μου απαντήσεις, εκτός κι αν δεν θέλεις να απαντήσεις»
- Γιάννης Πρετεντέρης: «Όσοι παραπεμφθούν, Ράνια μου, θα φύγουν από την κυβέρνηση. Εντάξει;»
- Ράνια Τζίμα: «Μέχρι τότε λοιπόν όχι. Κατάλαβα ποια είναι η γνώμη σου.»
- Γιάννης Πρετεντέρης: «Δεν κατάλαβες»



">
">
">
">
">
">
">