Η Δήμητρα Αλεξανδράκη περιέγραψε στην Super Κατερίνα όσα έγιναν ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον έναν εκ των δυο καταδικασθέντων για την υπόθεση revenge porn στα μπουζούκια που συναντήθηκαν τυχαία με αποτέλεσμα να προσκληθεί αναστάτωση μεγάλη και από την ψυχολογική πίεση που δέχτηκε να ανεβάσει βίντεο με το πρόσωπό του και τα προσωπικά του στοιχεία, γεγονός που προκάλεσε την σύλληψή της έπειτα από μήνυση που της έκανε.

Όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη

«Έφτασα γύρω στις 3 η ώρα, στην αρχή δεν κατάλαβα τι γίνεται. Μίλησα με τον υπεύθυνο στο μαγαζί. Ο συγκεκριμένο άνθρωπος δεν ήθελε να φύγει. Μετά από ένα 20λεπτο τους είπα “σηκωθείτε φεύγουμε, θα συνεχίσουμε την βραδιά αλλού”. Έπρεπε από την αρχή, από την πρώτη στιγμή να είχε φύγει και να πήγαινε κάπου αλλού. Ο συγκεκριμένος αντί να σκύψει το κεφάλι και να φύγει…. Ανεβάζει η Ιωάννα το πρόσωπό του και εκεί ξεκίνησε ο νέος γύρος. Είσαι έξω, δίπλα μου… δεν μπορούσε να το αντέξει. Μετά τα ξέρετε. Σηκώνομαι το πρωί και βρίσκω μηνύματά της, πάω να την πάρω από το τμήμα. Πήρα το δικηγόρο της και πήγαμε προς το μέγαρο που ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Οι αστυνομικοί έκαναν σωστά τη δουλειά τους», αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τα πρώτα λόγια μετά τη σύλληψή της – Τι είπε

Σεάσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη μετά την σύλληψή της το μεσημέρι του Σαββάτου 4/4. Μπορεί να δικαιώθηκε στο δικαστήριο της 1ης Απριλίου ακούγοντας πως οι δυο άνδρες κρίθηκαν ένοχοι για το revenge porn βίντεο, ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα αντίκρισε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζε με την παρέα της, τον άνδρα που κρίθηκε ένοχος ότι μαγνητοσκόπησε το επίμαχο βίντεο –δείτε την στιγμή καρέ καρέ.

Ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο Super Κατερίνα και μετέφερε τα πρώτα της λόγια: «Μου είπε “αντί να ντρέπεται αυτός ο άνθρωπος, να κρύβεται με αυτά που έχει κάνει, είχε το θράσος να καταθέσει μήνυση ότι δήθεν του παραβίασα τα προσωπικά δεδομένα. Ποιος αυτός που με διέσυρε σε όλη την Ελλάδα. Αυτές ήταν ο κουβέντες που μου είπε».

Ενώ για την τυχαία συνάντησή τους, ανέφερε: «Η κυρία Τούνη βλέποντας τον κακοποιητή της να την ειρωνεύεται σηκώθηκε και έφυγε αφού η παράκληση της δεν έγινε δεχτεί από το μαγαζί. Δεν γνώριζε ότι απαγορευόταν από το νόμο να κάνει την ανάρτηση και της είπα να το κατεβάσει, πράγμα που το έκανε. Με ενημέρωσε ότι η αστυνομία ήταν έξω από την πόρτα της και την συμβούλευσα να τους ακολουθήσει».