Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό κατάρρευσης διώροφης πολυκατοικίας στην περιοχή της Γερμασόγειας, στη Λεμεσό της Κύπρου, καθώς πριν από λίγο ανασύρθηκε νεκρός ένας από τους εγκλωβισμένους στα συντρίμμια. Το συμβάν έχει προκαλέσει σοκ και μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Κύπρος – Ακόμα ένα άτομο κάτω από τα χαλάσματα

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης, με τις αρχές να δίνουν μάχη με τον χρόνο για τον εντοπισμό και την απελευθέρωση τυχόν εγκλωβισμένων. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυπριακά μέσα, υπάρχουν ενδείξεις πως ακόμη ένα άτομο ενδέχεται να βρίσκεται κάτω από τα χαλάσματα, γεγονός που κρατά σε εγρήγορση τις διασωστικές δυνάμεις.

Παράλληλα, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από την κατάρρευση και μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Η κατάσταση της υγείας τους δεν έχει γίνει πλήρως γνωστή μέχρι στιγμής.

Στην περιοχή επικρατεί έντονη κινητοποίηση, με ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να βρίσκονται στο σημείο, συντονίζοντας την επιχείρηση και διασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ τα αίτια της κατάρρευσης παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα και αναμένεται να διερευνηθούν διεξοδικά.