Ο Ανδρέας Καραγιάννης μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του ekklisiaonline στο Facebook, αποκαλύπτει ότι ο ίδιος έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στον Προκόπη Εύβοιας από ψευτοκαλόγρια με τον ίδιο να καταγγέλλει το γεγονός και να αποκαλύπτει ότι του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό και σημαντικά προσωπικά αντικείμενα.

Θύμα κλοπής ο Ανδρέας Καραγιάννης από ψευτοκαλόγρια

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Καραγιάννης στο βίντεο βρίσκεται μπροστά από την εκκλησία που συνέβη το περιστατικό, ενώ, παραχωρεί και φωτογραφία από την συγκεκριμένη γυναίκα που παριστάνει την καλόγρια, η οποία του έκλεψε το πορτοφόλι την στιγμή που εκείνος άλλαζε μέσα στο ναό. Πιο αναλυτικά, λέει χαρακτηριστικά: «Χρηστός Ανέστη, αληθώς Ανέστη. Μεγάλη προσοχή σε όλους. Μόλις είχα πάει να προσκυνήσω στο προσκύνημα του Άγιου Ιωάννη του Ρώσου εγώ στον Προκόπη Ευβοίας.

. Eίχα πάει στο παρεκκλήσι του Αγίου Παϊσίου για να φορέσω τον σκούφο για να πάρουμε ευλογία από τη Ζώνη. Ήταν μία ψευτοκαλόγρια από αυτές που τριγυρνάνε γύρω γύρω εδώ και υποδύονται τις μοναχές χωρίς να είναι. Είχα αφήσει το πορτοφόλι μου για να προσκυνήσω και να βάλω τη ζώνη μου, τη ζώνη του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου και το σκουφάκι του, την ευλογία, το πορτοφόλι μου εξαφανίστηκε, με 500 ευρώ μέσα, με όλες μου τις κάρτες, με ταυτότητα, με διαβατήριο, με δίπλωμα οδήγησης. Πολύ μεγάλη προσοχή που αφήνεται τα πράγματά σας και πολύ μεγάλη προσοχή τις καλόγριες που έρχονται πίσω σου μόνο και μόνο δήθεν ότι προσκυνάνε και τελικά σε κλέβουν. Να είναι ευλογημένο, καμία κακία, Χρηστός Ανέστη σε όλους, αλλά μεγάλη προσοχή» τονίζει ο ίδιος.