Σοκ προκάλεσε η επίθεση 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Εφετείο χθες, Τρίτη 28/4 καθώς δεν γινόταν δεκτό το αίτημα του για σύνταξη στην Ελλάδα, ενώ λάμβανε από Αμερική και Γερμανία. Ώρες μετά την επίθεση, ο ηλικιωμένος συνελήφθη στην Πάτρα και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο που είχε κλείσει και διέμενε μέχρι να φύγει από την χώρα.
Ποια είναι η γυναίκα που βοήθησε στη σύλληψη του 89χρονου
Ο άνδρας είχε στην κατοχή του ένα 38αρι περίστροφο και η επιχείρηση θεωρήθηκε κρίσιμη, ωστόσο, ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Στην ομάδα που συμμετείχε στη σύλληψή του βρισκόταν και η Ελένη Αντωνίου η οποία υπηρετεί στην Πάτρα και ανήκει στην ΕΠΣ Αχαΐας.

Εκτός από την υπηρεσία της στην Ελληνική αστυνομία, εργάζεται και στον αθλητισμό. Συγκεκριμένα, είναι διεθνής διαιτητής στο ποδόσφαιρο και έχει διευθύνει πολλούς κρίσιμους αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, για το 2026 είναι η μοναδική Ελληνίδα διαιτητής στην elite κατηγορία της UEFA.
Παράλληλα, έχει οριστεί να διαιτητεύσει τον επερχόμενο ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Αχαΐας, ανάμεσα στον Ατρόμητο Πατρών και τη Θύελλα Πατρών.

Επίθεση ΕΦΚΑ: Απίστευτο κι όμως αληθινό – Γι' αυτούς τους λόγους μπορεί και να μην φυλακιστεί ο 89χρονος
Σοκάρουν οι ισχυρισμοί του 89χρονου στον Εισαγγελέα
Ο 89χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα σήμερα, Τετάρτη 29/4 το πρωί και δήλωσε: «Είχα κανονίσει μετά τον ΕΦΚΑ να πάω με το ταξί στην Πάτρα. Αλλά ο ταξιτζής έφυγε. Έτσι πήγα και πήρα άλλο ταξί για να με πάει στην Λουκάρεως (Εφετείο). Βγαίνω από την Λουκάρεως, ήξερα από που να πάω για να αποφύγω τους ελέγχους. Μόλις βγήκα πήρα άλλο ταξί και του λέω πήγαινε με στα ΚΤΕΛ. Αρχικά σκέφτηκα να πάω Καλαμάτα και να μην φύγω καθόλου. Να πάω την επόμενη στο καφενείο και να πω να πάρουν την αστυνομία. Μετά ρώτησα τον ταξιτζή πόσα θέλει για να με πάει Πάτρα. Του έδωσα 250 ευρώ και με πήγε. Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν. Ήθελα να κάνω ντόρο γιατί δεν βρίσκω το δίκιο μου. Σαματά. Αν ήθελα θα τους σκότωνα».

Ανατριχιάζει η επιστολή του 89χρονου: «Με σύνταξη στις ΗΠΑ 2.600 μου φέρθηκαν σαν σκυλί – Θα τους δαγκώσω»
«Τι να πάω φυλακή στην Ελλάδα, τι να πάω στη Γαλλία. Και στο Στρασβούργο στον αέρα θα έριχνα, όχι εναντίον κάποιου. Μετά πήγα στο ξενοδοχείο γιατί δεν έβρισκα εισιτήριο για εκείνη την ημέρα και στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία», πρόσθεσε επίσης.


">
">
">
">
">
">
">
">