Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day στον ALPHA που την συνάντησε σε έξοδό της. Μεταξύ άλλων και αφού αποκάλυψε πως θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, «κάρφωσε» τον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Γιατί δεν θέλει να πάει καλεσμένη του Λιάγκα η Νικόλιζα;

«Στον Γιώργο Λιάγκα δεν θα πήγαινα καλεσμένη. Δεν συμφωνώ με το 95% των πραγμάτων που ακούγονται σε αυτή την εκπομπή», δήλωσε και σίγουρα τα λόγια της θα σχολιαστούν εντόνως, ειδικά από τον ίδιο το παρουσιαστή.

Όσο αφορά την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε πως κατέβασε εφαρμογή γνωριμιών, ωστόσο δεν πήγε τόσο καλά. «Είναι ταμπού το ραντεβού από εφαρμογές γνωριμιών. Το έκανα αλλά πήγα κουβά», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Tι έχει συμβεί με Λιάγκα – Νικόλιζα;

Η Εβελίνα Νικόλιζα, σε απόσπασμα που προβλήθηκε την Δευτέρα 21 Ιουλίου, στην εκπομπή Καλοκαιρινό Ραντεβού στο κανάλι του OPEN TV, παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες μεταξύ άλλων απάντησε σε όλα όσα είπε στο τελευταίο της βίντεο στο Youtube για τον Γιώργο Λιάγκα. Συγκεκριμένα, στο κανάλι της στο Youtube η ίδια εξέφρασε την ενόχλησή της για τα όσα είχε πει για εκείνη ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του.

«Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα με το “μόκο” του Γιώργου Λιάγκα, μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα και ότι κατάλαβα ότι δεν μπορώ να είμαι εκεί, δεν θέλω να είμαι εκεί, χρειάζεται ένα πολύ γερό στομάχι το οποίο εγώ δεν έχω και δεν θέλω να αποκτήσω για να είμαι ειλικρινής, οπότε σε αυτή τη φάση είμαι πολύ καλά με τα υπόλοιπα που κάνω και δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Δεν περίμενα να με στηρίξει κάποιος αλλά θα προτιμούσα να μην μου επιτίθεται, από εκεί και πέρα κρατώ τις αποστάσεις μου. Δεν έχω μιλήσει με την Ναταλία Γερμανού και δεν θα ήθελα να μιλήσουμε γι’αυτό γιατί θα ανοίξουμε ένα θέμα για να πουν οι άλλοι μετά οι άνθρωποι που σχολιάζουν γιατί το ξανά ανοίγει, οπότε ας μην το κάνουμε αυτό», είχε πει.

Όσα είχε πει στο κανάλι της στο Youtube

«Μέχρι τώρα είχα συζητηθεί μόνο για κάτι καλό. Φέτος ήταν η πρώτη φορά που άκουσα να αμφισβητείται το αν είμαι καλό παιδί και να λένε ότι η συμπεριφορά μου έχει αλλάξει και έχω ύφος επειδή κάποιες φορές δε μίλησα στις κάμερες, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου, δεν είχα άλλη επιλογή. Ξέρω ότι οι άνθρωποι που το σχολίασαν αρνητικά, το γνωρίζουν ότι τα κανάλια μπορούν κάποια περίοδο να σου πουν ότι δε θέλουν να μιλήσεις σε κάμερες.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε δημοσίως στην τηλεόραση, και δεν άνοιξε ρουθούνι σε καμία εκπομπή, ότι θα έπρεπε να κάνω μόκο και ότι δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια και άλλα τέτοια ωραία. Οπότε αντιλαμβάνομαι ότι με τους κεντρικούς παρουσιαστές υπάρχει μια ομερτά και ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει για κάποιον καινούργιο γιατί όλοι θα υποστηρίξουν τον παλιό. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι δεν σχολιάστηκε πουθενά αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Εβελίνα Νικόλιζα

Κανονικά, το να το πει αυτό κάποιος σε μια κοπέλα ή και έναν άντρα θα έπρεπε να εγείρει κάποια ερωτήματα, πράγμα που δεν έγινε. Είχα χιλιάδες απαντήσεις να δώσω στον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά δε το έκανα, και δε θα το κάνω. Απλώς θα πω ότι φέτος με τρόμαξε πάρα πολύ η υποκρισία…Φέτος πέρασα ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν απορώντας πώς γίνεται να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά που βγάζουν μάτι, αλλά κανείς δε λέει τίποτα γι’ αυτό. Ξενέρωσα αρκετά με όλη τη φάση», ανέφερε η Εβελίνα Νικόλιζα.