Μια ακόμη κοινή στιγμή μοιράστηκαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, αυτή τη φορά από τις κερκίδες του T-Center, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού στο Final Four. Οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαΐου, για να παρακολουθήσουν τον θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» απέναντι στη Φενέρ, ωστόσο δεν κάθισαν δίπλα-δίπλα για να μην τραβήξουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Παρόλα αυτά δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους. Μάλιστα η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν δίστασε να απαθανατίσει τον σύντροφό της την ώρα που εκείνος παρακολουθούσε τον αγώνα, ανεβάζοντας το βίντεο στο TikTok. Στο στιγμιότυπο, ο Γιώργος Γεροντιδάκης φαίνεται να αντιλαμβάνεται ξαφνικά την παρουσία της κάμερας, με την αντίδρασή του να γίνεται άμεσα viral. Όπως σημείωσαν και πολλοί στα σχόλια, ο ηθοποιός χαμογέλασε διάπλατα μόλις την είδε, με την εικόνα να αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

Δείτε το βίντεο:

@dorettapapadimitr

Το ραντάρ των γυναικών είναι ανίκητο ✌🏻 #fyp

♬ Somebody’s Watching Me – Single Version – Rockwell

Με χιούμορ, η ηθοποιός συνόδευσε το βίντεο γράφοντας: «Το ραντάρ των γυναικών είναι ανίκητο», δείχνοντας με παιχνιδιάρικη διάθεση τη στιγμή που «τον έπιασε στα πράσα» μέσα στο γήπεδο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Δεν κρύβονται πια

Η σχέση των δύο ηθοποιών ξεκίνησε πολύ διακριτικά, καθώς και οι δύο απέφευγαν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως έχουν αφήσει πίσω τους αυτή τη στάση, ενώ συχνά μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως, παρότι δεν κρύβονται, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έχουν κάνει δηλώσεις, λέγοντας απλώς είναι σε καλή φάση, χωρίς να μπαίνουν σε λεπτομέρειες.

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Γεροντιδάκης

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αφήσει να φανεί ότι βρίσκεται σε μια διαφορετική, πιο ισορροπημένη φάση της ζωής της. «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση. Για αυτό υπάρχει και αυτή η περισσότερη εξωστρέφεια. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου αρέσει πολύ να το αναλύω, να το συζητώ… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά», είχε δηλώσει.