Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή του Κώστα Τσουρού, με τον παρουσιαστή να μην κρύβει την ενόχλησή του για όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από τον ίδιο αλλά και την πορεία της εκπομπής «Το ’χουμε». Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της έναρξης, ο δημοσιογράφος άφησε στην άκρη τη συνηθισμένη χαλαρή διάθεση και ξέσπασε δημόσια κατά συναδέλφων του, κάνοντας λόγο για συνεχή σχόλια και κριτική από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν.

Η εκπομπή μάλιστα ξεκίνησε διαφορετικά από άλλες φορές, χωρίς μουσική εισαγωγή, κάτι που ο ίδιος σχολίασε με εμφανή ειρωνική διάθεση. «Στη… μούγκα σήμερα, παιδιά, δεν βάλαμε τραγούδι, γιατί πολλοί συνάδελφοι λένε ότι κουράστηκαν από τα τραγούδια που βάζουμε, οπότε είπαμε σήμερα να μην τους κουράσουμε άλλο», είπε αρχικά, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Κώστας Τσουρός: «Αγαπητοί συνάδελφοι, λίγο υπομονή, τρεις μέρες έμειναν»

Ο Κώστας Τσουρός συνέχισε σε ακόμη πιο έντονο τόνο, δείχνοντας πως η πίεση και τα συνεχή σχόλια φαίνεται να τον έχουν φτάσει στα όριά του. «Το ένα το βρίσκουν κουραστικό, το άλλο το βρίσκουν ψωνίστικο, το άλλο λίγο πιο χαρούμενο για την περίσταση, το άλλο πιο θλιβερό για την περίσταση, οπότε είπαμε να ξεκινήσουμε έτσι για να τα έχουμε όλα μαζί και να τους ευχαριστήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν έλειψαν μάλιστα και οι πιο αιχμηρές ατάκες, με τον παρουσιαστή να λέει σε έντονο ύφος: «Βάλε λίγο το “η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου” μπας και ευχαριστηθούν, γιατί πραγματικά μόνο με αυτό το τραγούδι θα ευχαριστηθούν. Πραγματικά, τι άλλο θα πείτε φέτος, τι άλλο θα πείτε; Τι θα κατεβάσει το κεφάλι σας φέτος; Δηλαδή είναι τρομερό αυτό το πράγμα που συμβαίνει φέτος και από την πρώτη μέρα». Ο Κώστας Τσουρός φάνηκε να φωτογραφίζει ανθρώπους του χώρου που θεωρεί ότι περίμεναν με χαρά την εν λόγω αρνητική εξέλιξη.

Το πιο συζητημένο σημείο της τοποθέτησής του ήρθε λίγο αργότερα, όταν απευθυνόμενος ευθέως στους συναδέλφους του είπε: «Αγαπητοί συνάδελφοι, λίγο υπομονή, τρεις μέρες έμειναν και αυτό που ευχόσασταν από την πρώτη μέρα, θα συμβεί την Παρασκευή. Συγγνώμη στους τηλεθεατές γι’ αυτό, αλλά καταλαβαίνετε ότι είναι τελευταίες ημέρες και πρέπει κι εμείς να πούμε κάτι».