Σε mood αποκαλύψεων εμφανίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μίλησε για την τηλεόραση, τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο φέτος αλλά και το μέλλον γνωστών παρουσιαστών και εκπομπών.
Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός δεν μάσησε τα λόγια του και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα. Και τι δεν είπε! Από την επιστροφή της Δανάης Μπάρκα και το μέλλον του J2US, μέχρι τη Σοφία Μουτίδου, τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Κώστα Τσουρό και τη σχέση Λιάγκα – Χρηστίδου.
Νίκος Κοκλώνης: Θα έχουμε come back της Δανάης Μπάρκα
Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως θεωρεί δεδομένο το comeback της Δανάης Μπάρκα στη μικρή οθόνη, μάλιστα με project που θα τη φέρνει πιο κοντά στην ψυχαγωγία και το entertainment.
«Θα έχουμε come back της Δανάης Μπάρκα. Εγώ τη θέλω για τηλεπαιχνίδι, οι συζητήσεις που κάνω είναι κάτι ενδιάμεσο, δηλαδή πιο κοντά στο celebrity game night. Εκείνη θέλει κι ένα ταξιδιωτικό, αλλά έτσι όπως είναι η τηλεόραση δύσκολα. Θα έπρεπε να κάνει το μουσικό ταξί. Στον γάμο της θα είμαι εκεί, είτε με έχει καλέσει είτε όχι. Σε οποιαδήποτε χαρά ή λύπη, θέλω να βρίσκομαι εκεί, όπως κι εκείνη σε εμένα».
Παράλληλα, σχολίασε και τις εξελίξεις γύρω από τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος βρέθηκε αρκετές φορές στο στόχαστρο φέτος λέγοντας: «Φέτος έχει ακούσει τα πάντα, τον έχουν κρεμάσει, τον έχουν σταυρώσει. Ότι η εκπομπή δεν κάνει νούμερα, που τα νούμερα είναι κάτι σχετικό στην τηλεόραση. Εγώ τον λυπήθηκα κάποια στιγμή, γιατί ήμουν και παραγωγός του πέρσι και πέρασα και ωραία μαζί του. Φέτος ήταν αδικημένος, άκουσε τα σχολιανά του, ίσως περισσότερα κι από εμένα. Η ενημέρωση και η ψυχαγωγία μαζί δεν του βγήκε».
Για τη Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι τεράστιο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης, το υπογράφω αυτό, δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του».
Ενώ για την Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε: «Ένα πουλάκι μου είπε ότι θα μείνει στο OPEN».
Το J2US, η κούραση και η ατάκα για τη Σοφία Μουτίδου
Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στη συνέχεια και για τη δύσκολη χρονιά του J2US, παραδεχόμενος ότι η πίεση και τα χαμηλά νούμερα τον επηρέασαν έντονα.
«Έκανε νούμερα δεδομένο του καναλιού. Δεν θα πω ψέματα, δεν τρελάθηκα, ξύπναγα κι έκλαιγα την Κυριακή, αλλά αυτή είναι η πίστα της τηλεόρασης. Εφόσον όλοι κρινόμαστε καλώς ή κακώς από αυτά τα νούμερα, δεν καταλαβαίνω γιατί να υπολογίζουμε τις πλατφόρμες».
Και συνέχισε: «Δεν βλέπω να γίνεται Just του χρόνου λόγω μπάτζετ. Βέβαια κάθε φορά έτσι λέω και κάτι γίνεται. Φέτος προσπάθησα με ό,τι δυνάμεις είχα να το μαζέψω και είδες, δεν γίνεται, οπότε σκέφτομαι και εναλλακτικές. Θα ήθελα ένα δικό μου σόου, όπως το It’s show time στο 2026. Θα καθόμουν και στο σπίτι 6 μήνες για ξεκούραση, απλά δεν μου πάει η δεύτερη σεζόν ποτέ εμένα. Η επιτυχία στα νούμερα ήταν Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο».
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν όμως τα όσα είπε για τη Σοφία Μουτίδου και τη στάση της στο φινάλε του Real View. «Κι εμείς μερικές φορές δεν περνάμε ωραία, αλλά όταν γίνεται μια προσπάθεια για να κρατηθεί μια εκπομπή στον αέρα τόσους πολλούς μήνες, γιατί θα κοβόταν κάποιους μήνες πριν, νιώθεις λίγο άβολα να ακούς από αυτούς για τους οποίους προσπάθησες, ότι δεν πέρασαν ωραία. Ας μας το έλεγαν να το κόβαμε έξι μήνες πριν να μην είχα και τη γκρίνια από το κανάλι. Άβολο. Μερικές φορές λέμε και κάποια πράγματα υπάρχουν καλύτερα στα social media».

Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Γίνεται κίτρινος – Trash είναι τα θέματα που επιλέγουμε, όχι το J2US»
Νίκος Κοκλώνης: «Ο Λάκης το έχει χάσει»
Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του και για την επιθετική σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου.
«Εμένα, τον Λιάγκα και τον Άδωνι Γεωργιάδη σχολιάζει. Η σάτιρα έχει μια κόκκινη γραμμή, την έχει ξεπεράσει χίλιες φορές. Όταν η σάτιρα γίνεται εμμονή αρχίζει και χάνει το χιούμορ της, ο Λάκης το έχει χάσει».
Τέλος, για την πολυσυζητημένη κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Νίκος Κοκλώνης πέταξε την πιο… πονηρή ατάκα: «Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος».





">
">
">
">
">
">
">
">