Το βράδυ της Πέμπτης 4/6 η Έλενα Τοπαλίδου συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο καθώς μετά από έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημά της για να προχωρήσουν σε έλεγχο, υποβάλλοντάς την σε αλκοτέστ για να διαπιστώσουν την ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Κατά τη δεύτερη μέτρηση, το αλκοτέστ έδειξε 0,70 mg/lt με όριο τα 0,25 mg/lt. Αμέσως την συνέλαβαν και λίγα λεπτά πριν τις 11:00 οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο – δείτε βίντεο ντοκουμέντο.

Σήμερα, Δευτέρα 8/6 θα πραγματοποιηθεί η δίκη και συγκεκριμένα προς το μεσημέρι, ωστόσο, η Έλενα Τοπαλίδου δεν χρειάζεται να παρευρεθεί και θα εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρος της. Λίγο πριν τη δίκη, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και ζήτησε σεβασμό και διακριτικότητα.

Τι είπε η Έλενα Τοπαλίδου για την σύλληψή της

«Κάποια πράγματα συμβαίνουν, κάποιες ατυχίες συμβαίνουν. Συνέβη και σε εμένα, ένα ατύχημα. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Θα μάθω. Ήταν μια κακή στιγμή, δεν θα επαναληφθεί. Θέλω μόνο να σεβαστούμε, όπως πάντα λέω και να μην τρελαθούμε, με κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς. Ειλικρινά, προσοχή έτσι στο πώς θα σταθείτε απέναντί μου, όλοι εσείς οι άνθρωπο από τα κανάλια κτλ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι είχε δηλώσει για τη σύλληψή της

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό», επιχειρώντας να δώσει το δικό της μήνυμα για όσα συνέβησαν, ενώ παράλληλα ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό να δείξουν κατανόηση απέναντι στην οικογένειά της. Η ίδια χαρακτήρισε το περιστατικό ως μια δύσκολη και άτυχη στιγμή, υπογραμμίζοντας ότι αναγνωρίζει το λάθος της και πως πρόκειται για κάτι που δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

«Κάποια πράγματα συμβαίνουν, κάποιες ατυχίες συμβαίνουν. Συνέβη και σε μένα ένα ατύχημα. Μαθαίνουμε απ’ τα λάθη μας. Θα μάθω. Παρακαλώ πάρα πολύ να προστατέψουμε το γεγονός ότι ο γιος μου αυτή τη στιγμή δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις. Ήταν μία κακή στιγμή, δεν θα επαναληφθεί και να πέσουν οι τόνοι», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει: «Το μόνο που με νοιάζει είναι το παιδί μου που δίνει εξετάσεις. Όλα τα άλλα λύνονται».

Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει ξανά τις δικαστικές αίθουσες τη Δευτέρα, όταν και έχει οριστεί η νέα δικάσιμος, ενώ η ίδια επιδιώκει να αφήσει πίσω της ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες.