Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε για τα αρνητικά και προσβλητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την προσωπική του ζωή και την σύντροφό του, Εύα Καρύδη – διαβάστε εδώ τι λέει η ανακοίνωση. Ο ηθοποιός και κωμικός τονίζει πως δεν θα επιτρέψει την αναπαραγωγή κακόβουλων σχολίων για την γυναίκα που έχει επιλέξει στο πλευρό του, ενώ, όταν η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τον συνάντησε, εκείνος αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω έκταση στο ζήτημα.

Η αντίδραση του Αλέξανδρου Τσουβέλλα στην κάμερα του Super Κατερίνα

«Δεν ήθελα να μιλήσω και το ξέρετε. Με κάλεσαν κι άλλοι συνάδελφοί σας και μιλάμε σε όλους. Δεν ήθελα να τοποθετηθώ άλλο, ευχαριστώ πάρα πολύ που παίζει τόσο σημαντικό ρόλο η δική μου προσωπική ζωή στην κοινωνία της χώρας. Σεβάστηκα μόνο την κοπέλα που με περίμενε τόση ώρα εδώ. Εγώ δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο» αντέδρασε ο ίδιος όταν είδε τους δημοσιογράφους, με τον ίδιο να αποχωρεί από το σημείο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, είπε: «Σέβομαι αυτό που είπε ότι τον έχουν καλέσει κι άλλοι συνάδελφοι και δεν έχει βγει παντού οπότε δεν ήθελα να τον φέρουμε σε δύσκολη θέση. Βλέποντας τις φωτογραφίες, και μετά τα σχόλια από κάτω, παιδιά έπαθα σοκ. Πόση τοξικότητα και πόση κακία; Πόσα πολλά προβλήματα κάποιοι μπορεί να έχουν μέσα τους; Δηλαδή πόσο κομπλεξικοί μπορεί να ‘ναι για να βγάλουν τέτοιον οχετό σε μία γυναίκα; Επίσης είναι φωτογραφίες από paparazzi. Μπορεί να είσαι εκείνη τη μέρα, να είναι η γυναίκα ατημέλητη. Μπορεί εκείνη τη μέρα να μην έχει βαφτεί. Μια κακή φωτογραφία, ένα κακό φως. Στάθηκε η αφορμή να διαβάσω ποια είναι η Εύα Καρύδη και να δω παλαιότερες συνεντεύξεις του Αλέξανδρου Τσουβέλα, πόσο ωραία έχει μιλήσει για τη σύντροφό του.

Να λέει λοιπόν, ότι «πόσο πολύ τη θαυμάζω, πόσο σπουδαίο είναι που είμαι δίπλα της, πόσο περήφανος νιώθω που με έχει επιλέξει για σύντροφό της». Δηλαδή συγκινήθηκα. Έργα της υπάρχουν από το Λούβρο μέχρι και την Αίγυπτο, σε όλο τον κόσμο υπάρχουν έργα της, οπότε έμαθα τελικά ποια είναι η συγκεκριμένη γυναίκα. Επειδή το έχω βιώσει και στην περίοδο της εγκυμοσύνης μου, υπάρχουν φωτογραφίες μου στις οποίες ήμουν πρησμένη, κακό φως και δίπλα ο σύντροφός μου, ντυμένος, χύμα με τις φόρμες, να γράφουνε τέρατα από κάτω. Τέρατα, δεν καταλαβαίνετε! Δεν το συνέχισα. Δεν ήθελα να μπω σε αυτή η διαδικασία, αλλά βλέπω τώρα ότι ένας άνθρωπος μπαίνει και ίσως δίνει έτσι το πράσινο φως και για όλους εμάς, να το κάνουμε κι εμείς» είπε η παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις του Τσουβέλα μετά την ανακοίνωση

Λίγο νωρίτερα το πρωί, η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Αλέξανδρο Τσουβέλα με εκείνον να σταματά και να μιλά για την εν λόγω ανακοίνωση, αναφέροντας πως είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε ενέργεια για την προσωπική τους ζωή. «Δεν είναι μια νομική 100% οδός, είναι μια πράξη που δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε ενέργεια για την προσωπική μας ζωή. Δεν είμαι σωτήρας του διαδικτύου, το κάνω για εμένα και για την Εύα. Πάντα ήμουν καλά ψυχολογικά, δεν έχει αλλάξει κάτι. Όσο είμαι εγώ εδώ είναι όλα καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.