Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν έχει διστάσει στο παρελθόν να ταχθεί επανειλημμένα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι κάποιες συμπεριφορές του πρώην παίκτη του Survivor έχουν ενοχλήσει την παρουσιάστρια, και έτσι δεν δίστασε να τον καρφώσει δημόσια, αλλάζοντας… στρατόπεδο, και προσχωρώντας σε αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου!

“Κι εγώ είμαι μια μικροντανίτσα, ήμουνα Βασαλίτσα, αλλά το άλλαξα, γιατί κάποιες συμπεριφορές δεν μου άρεσαν, και το έχω αλλάξει, από Βασαλίτσα, έγινα Ντανίτσα!” είπε η παρουσιάστρια, προλογίζοντας ένα βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου. Δείτε την ατάκα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Σία Κοσιώνη επιστρέφει στο δελτίο του Σκάι! Το trailer της πρεμιέρας της εγκυμονούσας άνκοργουμαν μόλις κυκλοφόρησε! (βίντεο)

«Για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει…»: Η νέα ανάρτηση της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου και το μήνυμα στο Instagram!

Βάσω Λασκαράκη: Τα παιχνίδια με την κόρη της και η τρυφερή φωτογραφία που έριξε το Instagram!