Ένα σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, λίγο μετά τις 20:00 το Κέντρο Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για έναν άνδρα που είχε τραυματιστεί από πυροβόλο όπλο, πιθανότατα από καραμπίνα. Ο τραυματίας βρισκόταν έξω από το ΚΤΕΛ Μακεδονία, όπου έσπευσαν μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικοί και διασώστες.

περιπολικό - Παιανία

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν τι ακριβώς προηγήθηκε του αιματηρού επεισοδίου, αλλά και να ταυτοποιήσουν το πρόσωπο που άνοιξε πυρ.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, το οποίο εξετάζει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και συλλέγει καταθέσεις, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο πυροβολισμός.