Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Τήνο απολαμβάνει η Μαρία Αντωνά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, με τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες ημέρες στο νησί.

Η Τήνος, όπου ο Γιώργος Λιάγκας διατηρεί εξοχική κατοικία, αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του παρουσιαστή και φέτος φιλοξενεί μεγάλο μέρος από τις καλοκαιρινές αποδράσεις του ζευγαριού.

Μαρία Αντωνά: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις με το μαύρο μπικίνι της

Η Μαρία Αντωνά, ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από τις διακοπές της, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, πόζαρε φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, αναδεικνύοντας τη γυμνασμένη σιλουέτα της και απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό σκηνικό του κυκλαδίτικου νησιού.

Μαρία Αντωνά

Η δημοσιογράφος φαίνεται να διανύει μια όμορφη περίοδο, συνδυάζοντας χαλάρωση, θάλασσα και στιγμές μακριά από την ένταση της καθημερινότητας. Οι αναρτήσεις της γεμίζουν με εικόνες από το νησί, με φόντο το χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο τοπίο και το απέραντο γαλάζιο. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας, με τον οποίο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Τήνο, πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει επιλέξει για ακόμη μία φορά έναν αγαπημένο ελληνικό προορισμό, με τη Μαρία Αντωνά να χαρίζει στους followers της καλοκαιρινά στιγμιότυπα που δεν πέρασαν απαρατήρητα.