Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Όμιλο ΣΚΑΪ, καθώς ολοκληρώνεται η συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γρηγόρη Δημητριάδη, όπως ανακοίνωσε επίσημα και ο σταθμός.

Η αποχώρηση έρχεται σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών στη διοικητική δομή του Ομίλου, με τις εξελίξεις να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον χώρο των media. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η λύση της συνεργασίας πραγματοποιείται κατόπιν κοινής συμφωνίας και για προσωπικούς λόγους του κ. Δημητριάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Γρηγόρη Δημητριάδη

Η ανακοίνωση του Ομίλου ΣΚΑΪ αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία του Ομίλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Γρηγόρη Δ. Δημητριάδη, με ισχύ από 7 Αυγούστου, κατόπιν κοινής συμφωνίας και για προσωπικούς λόγους του τελευταίου. Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον κ. Δημητριάδη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Όμιλο κατά τη διάρκεια της θητείας του. Οι δύο πλευρές διατηρούν άριστες σχέσεις και δεν αποκλείεται η συνεργασία τους στο μέλλον, υπό διαφορετική μορφή».

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ακόμη μία αλλαγή στην κορυφή του Ομίλου, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί ανακατατάξεις σε πρόσωπα και θέσεις ευθύνης. Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς θα φανεί η νέα διοικητική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο ΣΚΑΪ.