Ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο Δημήτρης Κωνσταντάρας έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε ανείπωτο πένθος την οικογένειά του και τους οικείους του. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της 24 Αυγούστου του 2025 σε ηλικία 79 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ το ετήσιο μνημόσυνο του τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 23/8.

Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το ετήσιο μνημόσυνο του πατερά του, Δημήτρη Κωνσταντάρα

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο γιος του, Λάμπρος Κωνσταντάρας μοιράστηκε μία φωτογραφία από το μνήμα του ως φόρο τιμής προς στον πατέρα του, του οποίου η απώλεια έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έχει μοιραστεί αρκετές φορές το πένθος και τον πόνο που νιώθει από τότε που ο Δημήτρης Κωνσταντάρας έφυγε από τη ζωή και μέσα από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται τις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η οικογένειά του τον τελευταίο χρόνο.

Το συγκινητικό του μήνυμα για τον 1 χρόνο από τον θάνατο του πατέρα του

Ο δημοσιογράφος σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες, γύρισε τον χρόνο πίσω μέσα από αμέτρητες εικόνες που είχε κρατήσει στο κινητό του, θυμήθηκε τις στιγμές που μοιράστηκαν, τις συζητήσεις τους, ακόμη και τις διαφωνίες τους, ενώ αναφέρθηκε και στο βιβλίο για τον σπουδαίο παππού του, Λάμπρο Κωνσταντάρα, το οποίο κατάφεραν να ολοκληρώσουν μαζί πριν από τον θάνατο του πατέρα του.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλειά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Ένας χρόνος πέρασε και χαζεύω τις εκατοντάδες φωτογραφίες που βγάζαμε ή μας έστελνες από όπου πήγαινες! Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα και χαίρομαι που δεν έφυγες με απωθημένα. Χαίρομαι που έχω τόσες στιγμές από σένα, χαίρομαι που ήπιαμε εκείνον τον καφέ, προλάβαμε να βγάλουμε το βιβλίο, άκουγα προσεκτικά όλα όσα μου έλεγες, ακόμα και αν διαφωνούσα σε πολλά, ελπίζω να ήμουν εκεί σχεδόν πάντα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον πατέρα του, Δημήτρη
Δημήτρης Κωνσταντάρας

Βέβαια, αυτό το “πάντα” τελείωσε το πρωί της 24ης Αυγούστου, αλλά για εμάς συνεχίζεται και, όπως λέει η @lady_pavl, οι ψυχές είναι πουλιά και πιστεύουμε ότι έρχονται και μας “μιλάνε”. *Την Κυριακή 23/8, στις 11:45, θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο (Ναός Αγίων Θεοδώρων) ετήσιο μνημόσυνο για τον πατέρα μας. **20 φωτογραφίες που ανταλλάξαμε ❤️».

Δημήτρης Κωνσταντάρας με τη σύζυγό του
Δημήτρης Κωνσταντάρας
Δημήτρης Κωνσταντάρας