Γεμάτη συγκίνηση και δάκρυα ήταν ο αποχαιρετισμός της Βελίκας Καραβάλτσιου στην τελευταία εμφάνισή της στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» το πρωί της Παρασκευής 28 Αυγούστου. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποχαιρέτισε τους συνάδελφους και συνεργάτες της σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει την λύπη της την ώρα του αποχαιρετισμού. Η λήξη αυτή της συνεργασίας της με το κανάλι του MEGA έρχεται λίγο πριν κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα στο ΕΡΤnews.
Τα δάκρυα της Βελίκας Καραβάλτσιου στον «αέρα» του MEGA
«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA και στους ανθρώπους του. Δεν ήθελα να κλάψω, θα προσπαθήσω» ξεκίνησε να λέει η Βελίκα Καραβάλτσιου, με την ίδια να ξεσπά σε δάκρυα μπροστά στην κάμερα. Τότε, με την ίδια συγκίνηση συνέχιζε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA και στους ανθρώπους του, σε όλο τον όμιλο Alter Ego, στην διοίκηση, στον Σταμάτη τον Μαλέλη, στους αρχισυντάκτες μας, στους συναδέλφους μας πάνω στην αίθουσα σύνταξης, είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια. Έχουμε ζήσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές. Στους operater, στους μοντέρ, στα παιδιά, στο στούντιο, στις κοπέλες που μας όμορφες, στα παιδιά στην είσοδο που μας λένε την πρώτη καλημέρα. Σε όλους τους ανθρώπους της εφημερίδας, στα site. Κάνω μία καινούρια αρχή, αυτό είναι το καλό. Θα μου λείψετε. Πραγματικά ελπίζω να ξανά βρεθούμε» είπε φανερά αναστατωμένη.

Ανθή Βούλγαρη: Χαμογελαστή και ευδιάθετη – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της λίγο πριν την πρεμιέρα του Κοινωνία Ώρα Mega
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη Βελίκα Καραβάλτσιου

Όπως ανακοίνωσε η δημόσια τηλεόραση πριν από λίγο καιρό, η δημοσιογράφος που ξεκίνησε την πορεία της από την ΕΡΤ3, επιστρέφει και εντάσσεται στο δυναμικό του ΕΡΤnews από την ερχόμενη σεζόν. Η σχετική ανακοίνωση, γράφει χαρακτηριστικά: «Η ΕΡΤ ανακοινώνει την ένταξη της Βελίκας Καραβάλτσιου στο δημοσιογραφικό δυναμικό της, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Βελίκα Καραβάλτσιου ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της πορεία από την ΕΡΤ3, όπου εργάστηκε παράλληλα με τις σπουδές της στη Δημοσιογραφία. Στη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής έχει υπηρετήσει την ενημέρωση μέσα από την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, ενώ έχει καλύψει σημαντικά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κοινωνία Ώρα Mega: Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο
Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε δημοσιογραφικές αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες, όπως η Συρία, ο Λίβανος, η Δυτική Όχθη, η Ουκρανία και το Ισραήλ, μεταφέροντας με συνέπεια και επαγγελματισμό την εικόνα των γεγονότων. Με την εμπειρία, τη γνώση και τη δημοσιογραφική της κατάρτιση, η Βελίκα Καραβάλτσιου ενισχύει το ενημερωτικό δυναμικό του ΕΡΤnews, συμβάλλοντας στην έγκυρη, αξιόπιστη και ποιοτική ενημέρωση των πολιτών»




">
">
">
">
">
">
">
">