Στο Βεάκειο Θέατρο βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία και διασκευή του Μάρκου Σεφερλή. Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στην παράσταση για έναν ιδιαίτερο λόγο, καθώς στη θεατρική παραγωγή συμμετέχει η βαφτιστήρα του, Έλενα Φροσύνη, και ο ίδιος θέλησε να βρίσκεται εκεί για να τη στηρίξει και να την καμαρώσει επί σκηνής.

Ο Πάνος Μουζουράκης παρακολούθησε την παράσταση από τις κερκίδες του θεάτρου και, μετά το τέλος της, βρέθηκε κοντά στην Έλενα Φροσύνη. Οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, χαμογελαστοί και εμφανώς ευδιάθετοι, με τον καλλιτέχνη να συγχαίρει τη βαφτιστήρα του για τη συμμετοχή της στην παράσταση.

Πάνος Μουζουράκης

Για την εμφάνισή του στο Βεάκειο, ο Πάνος Μουζουράκης επέλεξε ένα άνετο και καλοκαιρινό σύνολο σε γήινες αποχρώσεις, συνδυάζοντας μπεζ παντελόνι με γκρι μπλούζα και καφέ πουκάμισο. Ο τραγουδιστής κράτησε, όπως συνηθίζει στις πιο χαλαρές δημόσιες εμφανίσεις του, ένα ανεπιτήδευτο στιλ, δίνοντας έμφαση στην άνεση.

Ο Πάνος Μουζουράκης με τη βαφτιστήρα του
Ο Πάνος Μουζουράκης με τη βαφτιστήρα του

Η Έλενα Φροσύνη δεν βρίσκεται για πρώτη φορά σε θεατρική παραγωγή του Μάρκου Σεφερλή, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και στο «Shrek: The Musical». Αυτή τη φορά συμμετέχει στον «Πλούτο», την παράσταση του Αριστοφάνη που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και διασκευή του.

Πάνος Μουζουράκης, Μάρκος Σεφερλής, Μπέσσυ Αργυράκη
Πάνος Μουζουράκης, Μάρκος Σεφερλής, Μπέσσυ Αργυράκη

Η οικογένεια με τη Μαριλού Κόζαρη

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάνος Μουζουράκης έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του το τελευταίο διάστημα στην οικογένειά του. Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, την Ευελίνα, που γεννήθηκε το 2023, και τον Γιώργο Παναγιώτη, που ήρθε στη ζωή το 2025 και βαφτίστηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τη ζωή ως πατέρας, αλλά και για τη σχέση του με τη σύζυγό του, με δύο μικρά παιδιά: «Αν τα παιδιά δεν είναι σε φάση να κοιμηθούν, εγώ δεν ξέρω να τα κοιμίσω. Η γυναίκα μου θεωρεί ότι εγώ δεν τα κοιμίζω, εγώ όμως θεωρώ ότι απλά περνάω μαζί τους τον χρόνο που δεν έχω την υπόλοιπη μέρα. Το τετράωρο live το έκανα παλιά, αλλά τώρα πλέον δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω», είχε πει χαρακτηριστικά.