Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του «Στούντιο 4» έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Κατερίνα Καραβάτου ετοιμάζονται να υποδεχτούν το τηλεοπτικό κοινό τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 15:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.
Λίγες ημέρες πριν καθίσουν για πρώτη φορά μαζί στο πλατό, οι δύο παρουσιαστές μίλησαν στην εκπομπή «Χωρίς φίλτρο» του ΕΡΤnews, με την Αδαμαντία Λιόλιου και τη Βελίκα Καραβάλτσιου. Παρότι απέφυγαν να αποκαλύψουν όλα όσα έχουν σχεδιάσει, έδωσαν μια πρώτη εικόνα για το ύφος της νέας εκπομπής, ενώ ανακοίνωσαν και τον καλεσμένο που θα τους κάνει ποδαρικό.

Ο πρώτος καλεσμένος του «Στούντιο 4»
Την πόρτα του ανανεωμένου πλατό θα περάσει πρώτος ο Μιχάλης Ρέππας. Ο αγαπημένος δημιουργός θα βρεθεί απέναντι από το νέο τηλεοπτικό δίδυμο στην εκπομπή της πρεμιέρας.
Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στις πυρετώδεις προετοιμασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, επισημαίνοντας ότι η ομάδα δεν θέλει να ανοίξει από τώρα όλα τα χαρτιά της.
«Υπάρχει ένας οργασμός δημιουργίας εδώ μέσα στο πλατό, αλλά δεν θέλουμε και να αποκαλύψουμε πολλά πράγματα, όπως καταλαβαίνετε, μέχρι και τη Δευτέρα που ξεκινάμε στις 3:00», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καραβάτου – Φερεντίνος: Δεν θα είναι οι δυο τους στο «Στούντιο 4»! Το τρίτο όνομα που ανακοινώθηκε
Από την πλευρά του, ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί το «Στούντιο 4», εξηγώντας ότι η θεματολογία θα συνδέει διαφορετικές χρονικές περιόδους.
«Θα δούμε ό,τι σχέση έχει με το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον. Δηλαδή θα είμαστε σε τρεις εποχές, θα είμαστε ταξιδιώτες σε αυτές τις εποχές», δήλωσε ο παρουσιαστής.
Η Κατερίνα Καραβάτου επιβεβαίωσε, στη συνέχεια, ότι ο Μιχάλης Ρέππας θα είναι ο πρώτος καλεσμένος τους: «Ναι, ποδαρικό θα μας κάνει ο Μιχάλης και χαιρόμαστε πάρα πολύ γι’ αυτό».
Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για εκείνον, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί και άλλες ενδιαφέρουσες συναντήσεις.
«Ένας εξαιρετικός δημιουργός, ο αγαπημένος μας άνθρωπος… Πολύ επιτυχημένος και πολύ αγαπημένος. Έτσι ακριβώς, ναι, ναι. Είναι ο πρώτος καλεσμένος μας, αλλά ακολουθούν κι άλλοι πολύ ωραίοι καλεσμένοι που ήδη έχουμε κλείσει. Πολύ ωραία θέματα θεωρούμε», σημείωσε.

Χρήστος Φερεντίνος – Κατερίνα Καραβάτου: Το ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη
Πριν από την πρώτη τους κοινή «καλησπέρα» στους τηλεθεατές, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Κατερίνα Καραβάτου θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή, μόλις μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα, θα επισκεφθούν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το περίπτερο της ΕΡΤ.
Κατά τη διάρκεια της σύντομης παρουσίας τους στη συμπρωτεύουσα, οι δύο παρουσιαστές αναμένεται να μιλήσουν για το νέο τους τηλεοπτικό εγχείρημα και για όσα θα δουν οι τηλεθεατές στη φετινή εκδοχή της εκπομπής.
Το «Στούντιο 4» αποτελεί έναν τίτλο με ήδη σημαντική πορεία στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Ο Χρήστος Φερεντίνος αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη που παραλαμβάνουν, τονίζοντας:
«Το “Στούντιο 4” είναι μια αγαπητή εκπομπή, είναι μια εκπομπή που για 5 χρόνια έκανε μια λαμπρή πορεία εδώ στην ΕΡΤ1. Τώρα είμαστε εμείς εδώ σε αυτό το πλατό, σε αυτό το στούντιο…»
Η νέα τηλεοπτική συνύπαρξη του Χρήστου Φερεντίνου και της Κατερίνας Καραβάτου θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 15:00, με πρώτο καλεσμένο τον Μιχάλη Ρέππα και με αρκετές ακόμη εκπλήξεις να παραμένουν, προς το παρόν, κρυφές.




">
">
">
">
">
">
">
">