Ο Πάνος Αργιανίδης ταξίδεψε μέχρι την Αμερική και συγκεκριμένα μέχρι τη Νέα Υόρκη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους διαδικτυακούς του φίλους!

Ο αστεράτος μάνατζερ ράγκμπι φυσικά επισκέφθηκε το μουσείο της Madame Tussauds της Νέας Υόρκης, το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων!

Εκεί ο Πάνος της καρδιάς μας πόζαρε δίπλα στο ομοίωμα της Angelina Jolie και φωτογραφήθηκε μαζί της! Διαβάστε παρακάτω…

Την φωτογραφία αυτή μοιράστηκε με τους followers του μέσα από το προφίλ του στο Instagram! Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κώστας Δόξας: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κορούλα του! Λάμπει από ευτυχία ο τραγουδιστής! (βίντεο)

Αν ήξερε τι κάνει ο Στέλιος Χανταμπάκης με τα παιδιά, ίσως η Όλγα Πηλιάκη να μην έφευγε για το «Nomads»…

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγινε… ξανθός! Πώς σας φαίνεται το νέο look του;